Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ!

Αποφυλακίζεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Οι εφέτες κάνουν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με όρους, που υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου ο κατηγορούμενος αρχιμανδρίτης και διατάσσουν την αποφυλάκιση του με την επιβολή περιοριστικών όρων. Βάσει του βουλεύματος, ο ηγούμενος Εφραίμ βγαίνει από τη φυλακή με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ του επιβάλλονται επιπλέον οι περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη Μονή και από τη χώρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μετά από 3 μήνες άδικου εγκλεισμού στις φυλακές, ο Γέροντας Εφραίμ επιστρέφει στο Μοναστήρι του, όπου θα συνεχίσει να είναι "φυλακισμένος" στον δρόμο που επέλεξε εδώ και χρόνια ως μοναχός!

Αλήθεια, θα μας πουν οι γραικύλοι χριστιανομάχοι τι ακριβώς...κατάλαβαν με την φυλάκιση ενός Ηγουμένου;

Μήπως...σταμάτησε η ασυδοσία των κλεφταράδων πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων στη χώρα;

Μήπως μπήκε κανείς πραγματικός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ φυλακή και δεν το μάθαμε;

Ή όλοι αυτοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας;;;

Ευχόμαστε στον π. Εφραίμ καλή δύναμη στην συνέχιση της δοκιμασίας του και συμμετέχουμε στην χαρά των μοναχών της Μονής Βατοπαιδίου, που θα ξαναβρούν τον πνευματικό τους πατέρα δίπλα τους!

Υ.Γ. Συστήνουμε μπόλικο όξος στα απολειφάδια της "αθείας" και "προόδου"!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε