Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Το πάπλωμα πάει Αλεξανδρούπολη


Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει την Κυριακή 4 Μαρτίου την Μαρίζα Κωχ για να παρουσιάσει τη μουσική διαδραστική παράσταση «Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια», η οποία είναι αφιερωμένη σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Η αγαπημένη μουσική παράσταση
«Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια» δημιουργήθηκε για να γνωρίσουν τα παιδιά την ελληνική μουσική παράδοση μέσω της βιωματικής προσέγγισης. Το ταξίδι του Παπλώματος ξεκίνησε από το αίθριο του Μουσείου Μπενάκη με τη διοργάνωση δύο επιτυχημένων παραστάσεων το καλοκαίρι του 2011. Παρουσιάστηκε στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το περασμένο φθινόπωρο φιλοξενήθηκε στο Cine Τριανόν για είκοσι παραστάσεις.
Ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο των παραστάσεών του το «Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια» εκδόθηκε σε βιβλίο από της Εκδόσεις Σταμούλη. Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με συλλογή παραδοσιακών τραγουδιών τραγουδισμένα από τη Μαρίζα Κωχ και την Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής και τη Ρίμα του Αϊ-Γιώργη που ερμηνεύει η Μαρίζα Κωχ. Κιθιάρα, ούτι καικρουστά παίζει ο Ηλίας Βαμβακούσης.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε