Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ! ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!



Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος


Τι ήτανε αυτό Σεβασμιότατε Μεσσηνίας;
Ωστε σας εξαπέστειλαν για τα καλά;
Πώ! Πω! Τι στεναχώρια μας ποτίσατε!
Θα στερηθεί η Εκκλησία της Ελλάδος τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στη συνοδική επιτροπή για τις Διορθόδοξες και Διαχριστιανικές σχέσεις και σας αντικατέστησαν ήδη στο διάλογο με τους Παπικούς και στην Συνοδική επιτροπή για τα δογματικά και κανονικα θέματα;

Και τι κάζο ήταν αυτό που πάθατε;

Ο αντικαταστάτης σας στην Συνοδική επιτροπή για τα δογματικά και κανονικά θεματα θα είναι ο Αγιος Πειραιώς, ο οποίος μόλις χθες έδωσε παράσημα την Κυριακή της Ορθοδοξίας στους π. Γεώργιο Μεταλληνο και π. Θεόδωρο Ζήση για την αντιοικουμενιστική τους δράση και στον κ. Ντετζώρτζιο που κατέθεσε μήνυση επί αιρέσει σε βάρος σας στην Ιερά Σύνοδο;

Και ο Αγιος Περιστερίου που είδαν και έπαθαν οι Οικουμενιστές να τον απομακρύνουν από την Επιτροπή του Διαλόγου με τους Παπικούς θα αντικαταστήσει το πελώριο σας ανάστημα ως εκπρόσωπος στο διάλογο με τους Παπικούς;

Πολύ σας πονά η καρδούλα μας, Σεβασμιότατε, για το κάζο που πάθατε.
Ξέρετε όμως. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πάρετε κατάκαρδα το θέμα επειδή τέτοιο θησαυρό δεν θα τον αφήσει αναξιοποίητο το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Τουλάχιστον αυτό πιστεύω μετά τα όσα φρικτά και απίστευτα ακούσαμε από τα χείλη του Παναγιότατου για τη ερασμία σας Σεβασμιότητα.
Κάπου θα αξιοποιηθείτε αφού είστε "το δεξί χέρι του Αγίου Περγάμου" κατά την πατριαρχική πάντοτε ομολογία.

Αλλά και το Πατριαρχείο να μη σας αξιοποιήσει δεν έχουμε καμία- μα καμία - αμφιβολία ότι ο λεγόμενος “άγιος Πατήρ”, τουτέστιν ο αιρεσιάρχης του Βατικανού, σας έχει έτοιμη τη θέση του καρδινάλιου και θα σας δώσει μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξετε και όνομα. Είτε καρδινάλιος Βησσαρίωνας Β΄, είτε καρδινάλιος Ισίδωρος Β΄;!!! Ομορφιά ε;

Οσο για μας, Σεβασμιότατε, εξαιτίας της αποπομπής σας νομίζω ότι θα κάνουμε Ανάσταση από τη Β΄ Εβδομάδα της Τεσσαρακοστής και δεν νομίζω να χρειάζεται να σας εξηγήσω το γιατί.
Θα σας παρακαλέσουμε όμως να μη διστάσετε να παραιτηθείτε και από το Θρόνο της Μεσσηνίας. Δεν κάνει να τον μολύνετε άλλο.
Οσο για μας

Νunc est bibendum,

nunc pede libero pulsanta tellum...


Καιρός δεν ήταν;


Αντε με το καλό να παραιτηθείτε και από Μητροπολίτης Μεσσηνίας για να είναι η χαρά μας πεπληρωμένη!


πηγή:panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε