Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

SOS εκπέμπει η κρουαζιέρα στην Σαντορίνη

cruise boat.jpg


Μείωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 40% στις αφίξεις πλοίων και επιβατών στην Κρουαζιέρα προβλέπουν οι μέχρι τώρα κρατήσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας κ. Γεράσιμο Κανακάρη το νησί μας κόπηκε από τα προγράμματα μεγάλων πλοίων εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι επιβάτες τους ταλαιπωρούνται κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στο πλοίο με την πολύωρη αναμονή σε ατέλειωτες ουρές στο τελεφερίκ. Ο κ. Γεράσιμος Κανακάρης σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει την Παρασκευή στα Νέα Της Σαντορίνης θα αναφερθεί με λεπτομέρειες και στοιχεία στην επικείμενη τουριστική περίοδο αλλά και στις ελλείψεις στις υποδομές. Ελλείψεις που είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό υπεύθυνες για την μεγάλη μείωση στις αφίξεις φέτος.πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε