Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

η santo wines στην sopexa



Συνέδριο με θέμα «η τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής και περιφερειακής ανάπτυξης» διοργανώνει η Sopexa Groupe, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης HORECA 2012. Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό σημείο αναφοράς για την προβολή, διάδοση και προώθηση της τοπικής διατροφικής παράδοσης σε άμεση σχέση και συνάρτηση με την τουριστική ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο.
Στηρίζοντας την πρωτοβουλία η SantoWines θα συμμετάσχει στο συνέδριο, με στόχο την ανάδειξη Σαντορίνης ως ξεχωριστού γαστρονομικού προορισμού, προβάλλοντας τους οίνους και τα παραδοσιακά προϊόντα της.


Το Συνέδριο πραγματοποιείται κατόπιν ανάθεσης του Γαλλικού Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και φέρει την αιγίδα του και φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό σημείο αναφοράς για την προβολή, διάδοση και προώθηση της τοπικής διατροφικής παράδοσης σε άμεση σχέση και συνάρτηση με την τουριστική ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο. H SOPEXA GROUPE ιδρύθηκε το 1961 από το Γαλλικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με σκοπό να υποστηρίξει τις διεπαγγελματικές ενώσεις στην προβολή και προώθηση των εθνικών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Σήμερα η SOPEXA διαθέτει 50 χρόνια δυναμικής πορείας στο Marketing Τροφίμων, Ποτών και Lifestyle, ενώ το δίκτυό της δραστηριοποιείται σε 43 χώρες παγκοσμίως και διαχειρίζεται επιτυχημένα προγράμματα προβολής και προώθησης ευρωπαϊκών προϊόντων στις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές, για λογαριασμό ιδιωτικών εταιρειών, αλλά και διεπαγγελματικών ενώσεων του κλάδου. H SOPEXA GROUPE ιδρύθηκε το 1961 από το Γαλλικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με σκοπό να υποστηρίξει τις διεπαγγελματικές ενώσεις στην προβολή και προώθηση των εθνικών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο : www.sopexaconference2011.com
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε