Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση του Δημάρχου Θήρας στους Ιταλούς συναδέλφους του με την οποία τους ευχαριστεί και τους προσκαλεί να επισκεφτούν τα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος ανταποκρινόμενος στη γενναία πράξη και ένδειξη πολιτικού ήθους των Ιταλών Δημάρχων, που αποφάσισαν να προσφέρουν τους μισθούς τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού, παρακινώντας ταυτόχρονα και τους συναδέλφους τους, απέστειλε επιστολή με την οποία τους ευχαριστεί και τους προσκαλεί να επισκεφτούν τα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη καταρχάς ως Έλληνας και κατά δεύτερον ως ο Δήμαρχος των νησιών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους των κατοίκων των νησιών μας για τον υψηλό συμβολισμό της πράξης σας, η οποία δίνει ώθηση στην ανατροπή της αντίληψης, περί του τρόπου με τον οποίο πρέπει να ζουν και να διοικούνται οι κοινωνίες των λαών, και του μοντέλου ανάπτυξης, που παγκόσμια πρέπει να επικρατήσει. Επιπλέον η πράξη σας δίνει θάρρος στον Ελληνικό λαό, και του δείχνει πως δεν είναι μόνος του απέναντι στο παγκόσμιο φαινόμενο της οικονομικής κρίσης.

Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης στο πρόσωπό Σας, σας καλώ να επισκεφτείτε τα νησιά μας και να δεχτείτε τη φιλοξενία των κατοίκων μας που άλλωστε έχουν κοινές πολιτισμικές καταβολές με τις δικές σας.

Η αποδοχή της πρόσκλησης μας θα είναι τιμή και ευχαρίστηση για μας».
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε