Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος

Ακούστε και φρίξετε τις δηλώσεις του κ. Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως του και χρηματίσαντος υπουργού εξωτερικών:


«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ την άποψή τους. Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν» είπε χαρακτηριστικά o Πάγκαλος στο Γαλικό europe 1.!!!”


Κύριε ελέησον!


Δεν είναι δυνατόν να είπε αυτή την κουβέντα ο χριστιανός.!


Ελα όμως που την είπε;


Και μάλιστα σε Γαλικό Πρακτορείο Ειδήσεων;


Και για να μην ξεχνιόμαστε!


Αυτός ο κύριος - δεν το ξεχάσαμε - μας καλούσε ιταμότατα μαζί με τον κ. Σημίτη και τον κ. Παπανδρέου να ψηφίσουμε υπέρ του σχεδίου Ανάν.


Τώρα κατανοούμε την εμμονή τους. Αφού ήταν ανέκαθεν υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας είναι πολύ φυσικό να θέλει να ψηφίσουμε υπέρ του Σχεδίου Ανάν. Δεν υπήρχε πιο αποτελεσματικός τρόπος για τους Τούρκους να καταργήσουν την κυριαρχία του Κυπριακού Κράτους από το σχέδιο Ανάν! Ευτυχώς όμως που το 76% των Ελλήνων της Κύπρου δεν συναίνεσαν στον εθνικό τους αυτοχειριασμό και απέρριψαν το ολέθριο σχέδιο.


Πραγματικά απίστευτα πράγματα!


Και όμως αυτά τα απίστευτα πράγματα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας και ο κύριος αυτός εξακολουθεί να είναι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.!!!


Για να ακριβολογούμε η κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου - Τσολάκογλου δεν μπορούσε να έχει πιο αντιπροσωπευτικό αντιπρόεδρο από τον κ. Πάγκαλο!!!


“Το ένα χτύπαε το άλλο χέρι από την απελπισιά”, όπως λέγει ο γνωστός στίχος του εθνικού μας ποιητή.Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε