Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντική προβολή της Σαντορίνης στη Ιαπωνική τηλεόραση


Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Σαντορίνη τα "γυρίσματα" της εκπομπής "Another Sky" που προβάλλεται από το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Ιαπωνίας (Nippon Television Network Corporation). Πρωταγωνίστρια ήταν η δημοφιλής παρουσιάστρια - μοντέλο, ΑIZAWA SAYO, η οποία πρόσφατα, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι ο πιο αγαπημένος της προορισμός στον κόσμο είναι η Σαντορίνη! Ανάμεσα σε άλλα, η Αizawa, κατέγραψε τα τοπικά ήθη και έθιμα, θαύμασε τις φυσικές ομορφιές και γεύτηκε παραδοσιακές συνταγές σε ένα πρόγραμμα, που προβάλλεται σε prime time και υπολογίζεται ότi "αγγίζει" τους 10.000.000 τηλεθεατές!
Στη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου, η παρουσιάστρια συνάντησε πολλούς Ασιάτες επισκέπτες. Το γεγονός αυτό "αποτέλεσε μια ευτυχή συγκυρία για την προβολή του προορισμού στις υποσχόμενες αυτές αγορές που ενδιαφέρονται, κυρίως, για ταξίδια στην εκτός αιχμής περίοδο", δήλωσε η κυρία Ελένη Φαναριώτου, senior researcher της βρετανικής εταιρίας "MediaCoFSS", που οργάνωσε την επίσκεψη στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας με την “MTC GROUP” και έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θήρας και με την συμβολή του Γραφείου Υποστήριξης τουρισμού Θήρας (ΕΟΤ). Η ενέργεια, η οποία δεν είχε καμία επιβάρυνση για το Δήμο, θεωρείται σημαντική ευκαιρία προβολής του προορισμού στην Ιαπωνική αγορά.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε