Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση από την ΕΛΜΕ Θήρας

Το Δ.Σ. ΕΛΜΕ Θήρας, στα πλαίσια των δράσεών του ως προς την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκυμαντέρ: «ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ – DEBTOCRACY”ελληνικής παραγωγής 2011, που θα προβληθεί την Παρασκευή 17-2-2012 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου, στα Φηρά.Το ντοκυμαντέρ διαπραγματεύεται την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στο κοινωνικό σύνολο.Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση επ’ αυτού.

Με εκτίμηση,Το Δ.Σ. ΕΛΜΕ Θήρας
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε