Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οι πραιτοριανοί του χημικού πολέμου

Γράφει το Ρεσάλτο
Είναι αδίστακτοι και στυγνοί δολοφόνοι…
Τα κυβερνητικά ανδρείκελα τον εξοντωτικό οικονομικό και πολιτικό πόλεμο που έχουν κηρύξει λυσσωδώς εναντίον του ελληνικού λαού σήμερα τον «επένδυσαν» και με τις αποτρόπαιες μορφές του στρατιωτικού πολέμου: τις οβίδες χημικών!!!!
Οι πραιτοριανοί της δωσίλογης παπαδήμιας συγκυβέρνησης, με πρωτοφανή αγριότητα, στραταρχική αυθάδεια και δολοφονικό κυνισμό, ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ «μάζες» χημικών» εναντίον του ελληνικού λαού που ΕΝΤΕΛΩΣ άοπλος εκδήλωνε την ΟΡΓΗ του και την ΑΠΟΓΝΩΣΗ του: Συναισθήματα που έθρεψαν και γιγάντωσαν τα κυβερνητικά ανδρείκελα των ευρω-δικτατόρων δημίων και των ληστών της τοκογλυφικής μαφίας…
Εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεχείλισε ειρηνικά στους δρόμους της Αθήνας και περικύκλωσε τη Βουλή, εντός της οποίας οι τρομοκράτες της τρομοκρατημένης παπαδήμιας κυβέρνησης δίνανε μια μακάβρια, θεατρική παράσταση ψήφισης και επικύρωσης της τελικής εξόντωσής του, του ολοκληρωτικού αφανισμού της Ελλάδας.

Εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεχύθηκαν για να βροντοφωνάξουν το ΟΧΙ τους απέναντι στην προκλητική και ωμη ΠΡΟΔΟΣΙΑ των δωσίλογων ανδρεικέλων της κυβέρνησης.

Τα πανικόβλητα όντα της καθεστωτικής παρασιτίας το μόνο μέσον άμυνας που βρήκαν απέναντι στο ΕΙΡΗΝΙΚΟ χείμαρρο της λαϊκής απελπισίας και αγανάκτησης ήταν ο ΠΟΛΕΜΟΣ των χημικών.

Αυτό και μόνο αποκαλύπτει το κτηνώδες δικτατορικό τους πρόσωπο.

Αποκαλύπτει ότι είναι πωρωμένοι εκτελεστές του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Γενικεύουν και με τον στρατιωτικό ΠΟΛΕΜΟ τον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό τους πόλεμο. Δεν απέχουν πολύ από το να σηκώσουν ΑΝΟΙΚΤΑ και τα πυροβόλα εναντίον μας, να προσδώσουν δηλαδή και την ένοπλη διάσταση του ΠΟΛΕΜΟΥ που έχουν κηρύξει εναντίον του ελληνικού λαού και της χώρας…

Η σημερινή επίθεση των πραιτοριανών της κυβέρνησης με ΧΗΜΙΚΑ, ήταν μια καλά σχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση.

Το σχέδιο είχε δύο σκέλη: Το οργανωμένο κτύπημα στο «ψαχνό» με χημικά για τη διάλυση ή την αραίωση του όγκου και της πυκνότητας της λαϊκής παλίρροιας και μετά την επίθεση με κουκουλοφόρους προβοκάτορες.

Γι αυτό η επίθεση με τα χημικά άρχισε από πολύ νωρίς, από τις 5.15 περίπου στα νευραλγικά σημεία: Πλατεία Συντάγματος, Πανεπιστημίου (στο ύψος της Μεγάλης Βρετάνιας, αλλά και στα Προπύλαια), στη Μητροπόλεως και σε άλλα σημεία.

Οι επιθέσεις αυτές ξεκίνησαν από τους πραιτοριανούς εντελώς αναίτια, δίχως καμία πρόκληση. Ήταν επιθέσεις προσχεδιασμένες ΟΧΙ μόνο για να σπείρουν τον τρόμο, αλλά κυρίως για να αναχαιτίσουν τον όγκο και την πυκνότητα του κόσμου γύρω από τη Βουλή, αλλά και σε άλλα νευραλγικά σημεία, να εκκενώσουν τους χώρους…

Μετά τις επιθέσεις αυτές με τις «μάζες» χημικών και όταν «αραίωσαν» κάπως οι χώροι, ξεδιπλώθηκε η δεύτερη επιχείρηση: Αυτή της δράσης των κουκουλοφόρων, έτσι ώστε να υπάρξει το «άλλοθι» των εμπρησμών, αλλά και του πλημμυρίσματος της Αθήνας με τα χημικά δηλητήρια…

Παρόλα αυτά ο ελληνικός λαός ΟΧΙ μόνο δεν τρομοκρατήθηκε, αλλά διαρκώς ανασυντασσόταν και συγκρουόταν με τους πραιτοριανούς.

Αυτό το «στοιχείο» της γενναιότητας και του ηρωισμού του ελληνικού λαού αποτελεί τη ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ των σημερινών γεγονότων, τον καταλυτικό παράγοντα που προδικάζει το ΤΕΛΟΣ των ανδρεικέλων.

Τα ανδρείκελα, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής τους και ποτισμένα με τη βαρβαρότητα της δικτατορικής τους αυθάδειας και μοχθηρίας, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ το λαό.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του, την ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑ του και την «επεξεργασία» των ΜΕΣΩΝ θωράκισής τους στις επιθέσεις των πραιτοριανών…

Υ.Γ.
Τα ΜΜΕ, για άλλη μια φορά υποβάθμισαν τον όγκο, το εύρος και τον παλμό του σημερινού γενικού ξεσηκωμού.

Εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεχύθηκαν σήμερα στους δρόμους.

Ενδεικτικά: Γύρω από το Σύνταγμα τα πάντα ήταν ασφυκτικά.

Ποτάμι πυκνό η Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια…

Το ίδιο και η Σταδίου…

Ακαδημία και γύρω δρόμοι πλημμυρισμένοι…

Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και γύρω δρόμοι «συνωστισμένοι»…

Από την πλευρά της Αμαλίας προς τη Συγγρού δεν έχουμε εικόνα…


Αυτά είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες και επιμελώς παρασιωπήθηκαν…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε