Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Καθηγητές, σβήνουν τα προφιλ τους στο Facebook !!!

Το τελευταίο περιστατικό με τη "δασκάλα του...έρωτα", οδηγεί πολλούς δασκάλους να σβήσουν τα προφίλ τους στο Facebook για λόγους... ασφαλείας! Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί είναι πλέον οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί, που προχωρούν στο σβήσιμο των προφίλ τους από τον πασίγνωστο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Και αυτό γιατί προτιμούν να μην έχουν πλέον προφίλ, παρά να βρεθούν μπλεγμένοι σε κάποια ιστορία, παρόμοια με αυτή της 22χρονης δασκάλας.

Αιτία για αυτή την κίνηση τους είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους μαθητές τους, τους αναζητούν στο Facebook και τους γράφουν διάφορα σχόλια ή τους κάνουν like ή tag στις φωτογραφίες.

Σχόλια, τα οποία μπορεί να είναι καλοπροαίρετα, αλλά λόγω των «πονηρών» ημερών που διανύουμε, μπορεί να παρερμηνευθούν, όπως και κάποιες από τις απαντήσεις που τυχόν θα δώσουν οι δάσκαλοι στους μαθητές τους.

«Προτιμάμε να τα σβήσουμε τα προφίλ μας, γιατί αν απαντήσεις σε κάποιο μαθητή, μπορεί να παρεξηγηθείς. Ενώ αν δεν απαντήσεις, θα δημιουργήσεις στο μικρό παιδί την αίσθηση ότι δεν το συμπαθείς!» αναφέρει μιλώντας στο Creteplus δάσκαλος, ο οποίος έσβησε πρόσφατα το προφίλ του στο Facebook.

H διαχείριση του Διαδικτύου, σε σχέση με τα νεαρά σε ηλικία άτομα, είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί χρόνια - θεωρητικά - την εκπαιδευτική κοινότητα. Όπως αποδεικνύεται όμως, θα πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει να γίνεται και πράξη.

Με αφορμή τις φοβίες των καθηγητών και τη διαγραφή προφίλ τους από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ,ένα σχόλιο για τα ανθρωπόφαγα ΜΜΕ : "Για την Αποκάλυψη
και τ ην 22χρονη δασκάλα του έρωτα"


Γράφει ο Φ.Μ.
Μα πόσο εξωφρενικά αυνάνας λαός είναι οι Έλληνες; Μια χαμηλότατης σημασίας είδηση, έγινε το θέμα της ημέρας σε ΟΛΕΣ τις Κυριακάτικες εφημερίδες Μια 22χρονη (παιδί δηλαδή ακόμη που δεν πολυκατανόησε τη σεξουαλικότητά της), έκανε (;) σεξ με έναν 15χρονο Άντε, να θεωρήσουμε ότι δεν έπρεπε να γίνει. Είναι η ποινή που της επιβάλλεται -δηλαδή η θανατική- αντίστοιχη με το μέγεθος του εγκλήματος;
Γιατί, το να δημοσιεύουν όλες οι εφημερίδες τη φωτογραφία της, πρωτοσέλιδα, ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη. Πού να κρυφτεί η κοπέλα; Πόσο τιμωρείται το αδίκημά της από τα δικαστήρια; 10 μέρες φυλάκιση, 20; 1 χρόνο; Έχει καμιά σχέση μετον υπέρμετρο διασυρμό της από τις εφημερίδες και στη συνέχεια από τα χιλιάδες σούργελα που κατέλαβαν το διαδίκτυο και λειτουργούν χειρότερα από τους εθισμένους "στα νουμεράκια της AGB" δημοσιογράφους;
Ανθρωποφαγία. Και εκατομμύρια ματάκηδες, που αυνανίζονται διαβάζοντας τι έλεγε η "δασκάλα στον μαθητή". Διέγερση της φαντασίας, ελλείψει πραγματικής σεξουαλικής ζωής.

Εν τω μεταξύ πάνω από 100.000 δεκαπεντάχρονοι τσιγγάνοι, έχουν ήδη παιδί στην ηλικία αυτή.
Με 15χρονο πήγε, όχι με 5χρονο!
Και δεν νομίζω να τον βίασε! Υποθέτω ότι ο πιτσιρικάς θα καμάρωνε και θα το 'λεγε σε όλους τους φίλους του.
Πόσες 15χρονες έχουν προχωρήσει σε ολοκληρωμένες σχέσεις άραγε; Λέτε να μην υπάρχουν;

Και ποιοί βγάζουν την είδηση στα μανταλάκια;
Εκδότες που είναι γνωστοί για τις παρτούζες τους στα κότερα, με νταβραντιμένους Νιγηριανούς και κόκες. Εκδότης για τον οποίο βοά η πιάτσα, ότι πλήρωνε εκδιδόμενες, για να τον κατουράνε στη μάπα!
Κι όλοι αυτοί, οι σάπιοι μέχρι το κόκκαλο, που ψωνίζουν τραβεστί στη Χαλκοκονδύλη εξοντώνουν την 22χρονη Ζωή, πριν καλά καλά καταλάβει ότι μεγάλωσε...
πηγή:taxalia
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε