Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η τραγωδία της Costa δεν θα έχει σημαντική επίπτωση στις κρατήσεις για κρουαζιέρα

Η Cook, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης κρουαζιερών του Ηνωμένου Βασιλείου, παραδέχτηκε ότι οι κρατήσεις για κρουαζιέρα...
επλήγησαν πολύ ελαφρα από τη τραγωδία της Παρασκευής 13, Ιανουαρίου, αλλά πιστεύει ότι θα ξεπεραστεί.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ian Ailles δήλωσε: «Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Είναι πολύ νωρίς να πούμε πώς αυτό θα επηρεάσει τις κρατήσεις, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο οι παραθεριστές πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα, θα το ξεπεράσουν.

«Η Κρουαζιέρα είχε μια μακρά περίοδο ανάπτυξης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύουμε ότι θα ανακάμψει και να συνεχίσει να αυξάνεται.”

Οι Κρατήσεις για κρουαζιέρα αντιστοιχούν στο 12% των κρατήσεων της Thomas Cook στο εξωτερικό.
Η εταιρεία Costa δεν είναι τόσο γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα πρέπει να συμβάλει στην άμβλυνση των επιπτώσεων της τραγωδίας της Παρασκευής, η οποία έχει στοιχίσει ήδη τουλάχιστον 11 ζωές, ενώ 24 επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται.

Γι’ αυτό οι επιβάτες που έχουν κάνει κρατήσεις να ταξιδέψουν με το Costa Concordia τους προσφέρεται έκπτωση 30% για να μεταβουν σε μια άλλη κρουαζιέρα, της ίδιας εταιρείας. Ενώ για όσους επιθυμούν να ακυρώσουν τη κρουαζιέρα τους με αυτή την εταιρεία και να κλείσουν με άλλη, ισχύουν οι κανονικοί όροι κράτησης.

πηγή:travelling
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε