Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Θετικές εξελίξεις για το νοσοκομείο Σαντορίνης



Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Ρήγα,

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και ελπιδοφόρες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην έναρξη λειτουργίας του νοσοκομείου της Σαντορίνης.
Ο αρμόδιος υφυπουργός υγείας κ. Τιμοσίδης, υπέγραψε το Επιχειρησιακό Σχέδιο – Προϋπολογισμό της ΑΕΜΥ ύψους 6,2 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου Σαντορίνης ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ
Ήδη από τις 24-01-2012 ο προϋπολογισμός διαβιβάστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που εποπτεύει τις ΔΕΚΟ προκειμένου να εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση.
Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΜΥ Φώτης Σερέτης σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΝΟΜ, προχωρούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για τα συμπληρωματικά έργα των δυο δεξαμενών και την διαμόρφωση του υπογείου χώρου του Νοσοκομείου, με στόχο να εκτελεστούν άμεσα και να γίνει και τυπικά η παραλαβή του έργου.
Ταυτόχρονα, συντάσσεται το Τεχνικό Δελτίο για την προμήθεια και εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, μετά την αποδοχή του σχετικού αιτήματος από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Μετά την έγκριση του προϋπολογισμού, η ΑΕΜΥ εξουσιοδοτείται να προχωρήσει στην προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ τεσσάρων Διευθυντικών θέσεων για το Νοσοκομείο, προκειμένου να επιλεγούν οι επικεφαλής των τεσσάρων Διευθύνσεων οι οποίοι και θα έχουν και την ευθύνη για την στελέχωση των οργανικών μονάδων του Νοσοκομείου.
Στο πλαίσιο αυτό, επιταχύνεται και η κατάρτιση της προγραμματικής σύμβασης που θα υπογραφεί από την ΑΕΜΥ και την ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, προκειμένου το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης να διατεθεί στο Νοσοκομείο. Διευκρινίζεται ότι η διάθεση του προσωπικού θα γίνει δίχως να θιγούν το υπηρεσιακό καθεστώς και οι αποδοχές των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε