Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ!!

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Ελλάδα είναι ΥΠΗΡΕΤΗΣ των συμφερόντων της ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ -ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙ ΙΑΣ.
Καταγγελίες επώνυμες υπάρχουν.
Δημοσιεύσεις στις εφημερίδες υπάρχουν.

Δεν υπάρχει όμως διάθεση από το κράτος να λυθεί το θέμα.
Περιμένουμε μόνο την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έχουν το 85% της Ελληνικής αγοράς μπύρας με κέρδη στην Ελλάδα 9 δις ευρώ την τελευταία δεκαετία και μόνο ψίχουλα από αυτά τα κέρδη επανεπενδύονται στην Ελλάδα.

Η Ηeineken πουλιέται στα ελληνικά σούπερ μάρκετ 60% παραπάνω σε σχέση με τα ολλανδικά! Κι όλα αυτά με τις ευλογίες και την ανοχή του ελληνικού κράτους.

Το ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ μπύρας είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: εκβιάζει, πιέζει, υποβάλλει κανόνες, μπλοκάρει τον ανταγωνισμό.
Στα Σουπερ μάρκετς, πρατήρια, κάβες, χονδρεμπόρους, εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, καφενεία, μπαρ, ψιλικατζίδικα, φαστ φουντάδικα, πιτσαρίες κτλ δεν βρίσκεις παρά μόνο μπύρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιωτικά συμβόλαια για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε μπύρα, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ "FIX", ΟΙ "ΒΕΡΓΙΝΑ" ΚΑΙ "EDELSTEINER" ΤΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ






Έκρηξη 2: ΟΠΟΙΑ ΜΠΥΡΑ  ΚΑΙ ΝΑ  ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ  ΤΣΕΠΗ!!!!!!!!!!!!!


Ένα κρασί από κάποιον μικρό Έλληνα παραγωγό ή ένα ποτηράκι Κρητική ρακί ή
Μακεδονικού τσίπουρου είναι επίσης μια άριστη λύση! Επίσης ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο με πλούσια ελληνικά κρασιά! Και για όσους δεν το γνωρίζετε η Σαντορίνη μας έχει την δική της μπύρα…

Μπύρα Σαντορίνης!


Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε το νέο προϊόν από την όμορφη Σαντορίνη, μπύρα Σαντορίνης! Στο νέο κτίριο που βρίσκεται η ζυθοποιία Σαντορίνης (στη Μέσα Γωνιά, στον δρόμο για Καμάρι), παρασκευάζονται τρία είδη μπύρας: Yellow Donkey (ξανθιά), Red Donkey (σκούρα) και μια περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Crazy Donkey (ποικιλία από πειραματικούς ζύθους για ουρανίσκους που αναζητούν την περιπέτεια…).

Παρασκευάζονται από απλά υλικά: νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκο και μαγιά. Φρέσκιες, χωρίς αλλοιώσεις και πρόσθετα συντηρητικά. Η θολή τους εμφάνιση υπογραμμίζει ότι κάθε σωματίδιο της γεύσης έχει συλληφθεί για να εξασφαλίσει μιά πλούσια, γεμάτη γεύση.

Δοκιμάσαμε σήμερα και έχουμε να σας πούμε ότι η Red Donkey είναι η αγαπημένη μας, την φανταζόμαστε να συνοδεύει ιδανικά λουκάνικα και κρεατικά σχάρας.

Μπράβο στους ανθρώπους που τολμήσανε να πραγματοποιήσουν αυτή την ιδέα, μπύρα σε ένα νησί που φημίζεται για τον αμπελώνα του!

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε