Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!


Ακόμη μια δυναμική ομιλία απηύθηνε ο Μητροπολίτης Κονίτσης προς το ποίμνιό του στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κονίτσης.
Ο κ. Ανδρέας αρχικά αναφέρθηκε στη λυσσώδη πολεμική που γίνεται εναντίον του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, από τα οποία έχει εκλείψει πλέον η προσευχή, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση και η έπαρση της σημαίας.
Αναφέρθηκε στο πρόσφατο συμβάν στη σχολή Ευελπίδων κατά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, επισημαίνοντας πως τη δίωξη του αρχηγού της σχολής χειροκρότησαν οι Αριστεροί επειδή νόμιζαν ότι έπαιρναν τη ρεβάνς από τον ελληνικό στρατό.

"Μήπως έκαψαν και κατέστρεψαν περιουσίες; μήπως ξήλωσαν τα μάρμαρα από την πλατεία Συντάγματος για να τα πετάξουν στους αστυνομικούς; μήπως έκλεισαν τους πρυτάνεις μέσα στα γραφεία τους όπως τα χαϊδεμένα παιδιά της Αριστεράς αλλά δυστυχώς και των άλλων κομμάτων;", τα ερωτήματα που έθεσε για να δώσει αμέσως την απάντηση.

"Έστειλαν ένα μήνυμα προς τη γενιά του Πολυτεχνείου και όσους είχαν τότε πρωταγωνιστήσει στα γεγονότα οι οποίοι και έφεραν τον τόπο στο χείλος της Αβύσσου. Η γενιά του Πολυτεχνείου κυβερνά τη χώρα. Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις ούτε από τους Ευέλπιδες, αλλά από τους κλέφτες, τους απατεώνες και τους παλιανθρώπους", παρατήρησε.

Επισήμανε ακόμα ότι αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι δημοκρατία, τονίζοντας πως έχουμε γίνει προτεκτοράτο και μας κυβερνούν οι απατεώνες της Ευρώπης που έχουν θεοποιήσει το χρήμα και εκβιάζουν τις μικρές χώρες.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων, ενέργεια που, όπως σημείωσε, δείχνει το μένος της πολιτείας κατά της εκκλησίας και του αγιορείτικου μοναχισμού.


"Έλληνας βουλευτής της Αριστεράς ζητά να πληροφορηθεί γιατί γίνεται ακόμα αγιασμός στα σχολεία. Για αυτόν δηλαδή τον βουλευτή όλα τα προβλήματα λύθηκαν και έμεινε μόνο το ζήτημα του αγιασμού με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία", σημείωσε.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο πολιτικός κόσμος δεν ανησυχεί για καίρια προβλήματα της χώρας, αλλά ενοχλείται από το φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο της εκκλησίας σε μία περίοδο οξύτατης οικονομικής κρίσης που τα ληστρικά μέτρα της πολιτείας καταρρακώνουν τους Έλληνες.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε