Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ



Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος
Από πληροφορίες - που άντλησα από έγκυρη πηγή που θα σας αποκαλύψω στο τέλος του άρθρου - έχω πληροφορηθεί ότι το νέο Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. (Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος), κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή, έθεσε στον Μακαριότατο επιτακτικά όλα τα φλέγοντα θέματα που αποσχολούν την Εκκλησία, το Γένος και την κοινωνία.


ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε.
Ζήτησε το μάθημα των Θρησκευτικών να παραμείνει ορθόδοξο κατηχητικό και να αποπεμφθεί αμέσως ο κ. Γιαγκάζογλου από τη “Θεολογία”, ο π. Βασίλειος Θερμός από τον “Εφημέριο” και ο κ. Κατσιάρας από το Ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας, ζήτησε να παραμείνουν οι Θεολογικές Σχολές ανεξάρτητες Σχολές στα Πανεπιστήμια, απαίτησε να εκλέγονται ενάρετοι επίσκοποι για να ποιμαίνουν την Εκκλησία και όχι διαβεβλημένα πρόσωπα.


Ζήτησε να τελειώσει επιτέλους το θέμα με την πολύπαθη Μητρόπολη Αττικής, εξήγησε στο Μακαριότατο ότι χρειάζεται να τεθούν κανονισμοί για την τέλεση των μυστηρίων για να διαφυλάττεται η ιερότητα του χώρου και του ιδίου του μυστηρίου, ζήτησε να ανακληθεί η συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ΠΣΕ, απαίτησε να αντικατασταθεί ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο διάλογο με τους Παπικούς με Μητροπολίτη ορθόδοξων φρονημάτων, εξέφρασε την ανησυχία του για την υπόγεια χάλκευση της ηλεκτρονικής φυλακής την ώρα που μας παραμυθιάζουν με καθησυχαστικές μελωδίες, ζήτησε να επιληφθεί του θέματος του Νεοβαρλααμισμού η επόμενη Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας για να δώσει οριστική λύση, ζήτησε την άμεση ανάκληση του νόμου που απαγορεύει τη χειροτονία νέων κληρικών, επέμεινε ότι η μεταπατερική θεολογία πρέπει να καταδικαστεί συνοδικά, απαίτησε να εξαπολυθεί εγκύκλιος που να απαγορεύει στους κληρικούς να κυκλοφορούν χωρίς ράσα και με ψαλιδισμένα γένεια και μαλλιά, ζήτησε την εκπλήρωση του τάματος του έθνους, ζήτησε, ζήτησε και τι δεν ζήτησε;


ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Και στο τέλος ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να παραιτηθεί από το Θρόνο του και να αποσυρθεί στα Οινόφυτα, για να εκλεγεί στη θέση του Ιεράρχης αντάξιος των περιστάσεων.


Και τι απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος;


Δυστυχώς δεν μπορώ να σας δώσω περαιτέρω πληροφορίες για την απάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου επειδή...ξύπνησα.


ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ!!!

Ετρεξα στον υπολογιστή, κοίταξα τις ειδήσεις όπου και βρήκα τη σχετική ανάρτηση για την επίσκεψη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. στον Μακαριότατο. Και εκεί αντί να δώ όλα αυτά που είδα και άκουσα στον ύπνο μου ανακάλυψα ότι το Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. αποτελείται από συνδικαλιστές του κλάδου τους οι οποίοι, ενώ βλέπουν ότι το σύμπαν ολάκερο έρχεται ανάποδα, οι πνευματικοί μας πατέρες ασχολούνται αποκλειστικά με τα οικονομικά τους αιτήματα για τα οποία θα στείλουν εμπεριστατωμένο υπόμνημα στον Μακαριότατο.


πηγή:panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε