Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Δήμαρχοι για όλες τις δουλειές

Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι που εξαιτίας των ελλείψεων στο προσωπικό εκτελούν διοικητικές δουλειές, κάνοντας ακόμα και τον...
υδραυλικό ή τον οδηγό απορριμματοφόρου, συνταξιούχοι υπάλληλοι που δουλεύουν εθελοντικά χωρίς μισθό για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και δημότες που περιμένουν αρκετές μέρες για να εξυπηρετηθούν, επειδή πολλές υπηρεσίες και ταμεία βρίσκονται σε άλλα νησιά.

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι δήμοι σε κάποια νησιά της Ελλάδας, όπως η Κάσος, το Αγαθονήσι, η Χάλκη, η Ανάφη, η Γαύδος και άλλα. Ο «Τύπος της Κυριακής» φέρνει στο φως τρεις τέτοιες περιπτώσεις, που αποτελούν κραυγαλέο παράδειγμα για την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η κρατική μηχανή εξαιτίας των περικοπών στις προσλήψεις.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του δημάρχου της Κάσου, Δημήτρη Ερωτόκριτου, ο οποίος κάνει τον ληξίαρχο και εξυπηρετεί ο ίδιος τους πολίτες μαζί με τον αντιδήμαρχο – διοικητικό υπάλληλο στις συναλλαγές τους με άλλες κρατικές υπηρεσίες που δεν έχουν παραρτήματα στο νησί ενώ σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και τις υδραυλικές εργασίες για να διορθωθούν οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός, κάνει επίσης τον υδραυλικό ενώ οδηγεί και το απορριμματοφόρο όταν δεν απασχολείται με τις διοικητικές δουλειές του δήμου.

Ο δήμαρχος στο Αγαθονήσι Ευάγγελος Κοττορός, κάνει επίσης το ληξίαρχο και εξυπηρετεί ο ίδιος τους δημότες.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε