Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ!Γράφει ο Μιχάλης Βλάσσης
Το έχω ξαναγράψει, ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα οι «μηντιάρχες» και οι πολιτικοί των κομμάτων που ασκούν εξουσία αποκοιμίζουν τον ελληνικό λαό με τα τούρκικα σίριαλ και τα μαλώματα μεταξύ των κομμάτων και έτσι δεν ασχολούμαστε όσο πρέπει με τα εξωτερικά μας ζητήματα.

Πάνω απ’ όλα δεν ασχολούμαστε καθόλου με τα όσα δραματικά γίνονται εδώ δα δίπλα μας, στην Τουρκία, με ελάχιστες δυστυχώς εξαιρέσεις στα ΜΜΕ – όπως η «Ελεύθερη Ώρα» - που προβάλλουν τα αίσχη του αντιδημοκρατικού και αντιανθρώπινου καθεστώτος που εδρεύει στην Άγκυρα...

Ειδικά δε στο θέμα των Κούρδων και του τόσο δίκαιου εθνικού τους αγώνα, έχει πέσει «σύρμα» στα καθεστωτικά νεοταξίτικα ΜΜΕ από τους αφέντες τους, τους πολιτικούς μας και τα υπερατλαντικά αφεντικά του προτεκτοράτου τους, να μην λένε κουβέντα!


Έχει μήπως κανείς παρατηρήσει ότι ύστερα από την γραικύλικη προδοσία του Κώστα Σημίτη, με την συμφωνία της Μαδρίτης και την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους φασίστες, απολύτως τίποτε δεν λένε εφημερίδες, ραδιόφωνα και εφημερίδες για τον αγώνα των Κούρδων;

Ο οποίος βέβαια συνεχίζεται ένδοξα και ηρωικά πάνω στα βουνά του Κουρδιστάν και θα συνεχίζεται μέχρι ανατολικά της Άγκυρας να γίνει το νέο κράτος του ελεύθερου Κουρδιστάν! Απλά μερικοί μερικοί δεν θέλουνε στην χώρα μας να γίνεται αναφορά σε οτιδήποτε μπορεί να «στενοχωρεί» ή να «πικραίνει» τους αγάδες της Άγκυρας...


Κάθε μέρα λοιπόν έχουμε μάχες πάνω στα βουνά του Κουρδιστάν. Με τους αντάρτες του απελευθερωτικού αγώνα του κουρδικού λαού να μάχονται με όλες τις δυνάμεις τους κατά του στρατοκρατικού κράτους των πασάδων Ερντογάν, Γκιουλ και Σία.

Και στην Ελλάδα;

Τούρκικα σίριαλ με «απρόβλεπτες» ερωτικές καταστάσεις, που κρατάνε τους Έλληνες ναρκωμένους στους καναπέδες και ζεϊμπέκικα της ελληνοτουρκικής «φιλίας», όπως αυτά που χόρευε ο «ανθρωπιστής» - επιλεκτικά όμως – πρόεδρος της «σοσιαλιστικής» διεθνούς, ο λεγόμενος και Χιππηδογιωργάκης ή απλώς βουτυρομπεμπές της μαμάς του...

Τόσο δε ανθρωπισμό έχει το πρόσωπο αυτό, που τόσα χρόνια μάταια ψάχνουμε να βρούμε μια κουβέντα έστω να έχει πει για τις σφαγές των Κούρδων ή για τα χημικά που λιώνουν ζωντανές τις ανθρώπινες σάρκες αθώων νέων παιδιών...

Αλλά ούτε και τον τούρκικο λαό αγαπάει ο γιος της Margaret Chant. Γι’ αυτό και δεν έβγαλε άχνα όταν σκότωσαν τους Τούρκους ακτιβιστές οι άλλοι φασίστες και φίλοι του ΠΑΣΟΚ (και της ΝΔ), εκείνοι του Ισραήλ!

Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για τον απλό κοσμάκη, αλλά να έχει την εύνοια των καθεστώτων, που «συμπτωματικά» συμβαίνει να είναι ανθελληνικά και να διεκδικούν κομμάτια της εδαφικής μας επικράτειας. Τόσο Αμερικάνος είναι!

Αυτή λοιπόν την ώρα, που οι Έλληνες ναρκωμένοι μπροστά στα τούρκικα σίριαλ παρακολουθούν την κατεδάφιση της πατρίδας μας από την τριμερή κυβέρνηση του Παπαδήμου, στο Κουρδιστάν (υπό τουρκική ακόμα κατοχή...) γίνεται απίστευτη σφαγή, ένα πραγματικό μακελειό που οργανώνει η τούρκικη κυβέρνηση με τον φασιστικό της στρατό, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη καταπίεση του κούρδικου στοιχείου! Και στην Ελλάδα, στα κανάλια και τα έντυπα, τίποτε δεν προβάλλεται από όλα αυτά! Την «γραμμή» της μαμάς America να μην χαλάσουμε, τα ζεϊμπέκικα του Χιππηδογιωργάκη...


Τα παρακάτω προέρχονται από την μαχητική εφημερίδα της Θράκης «Αντιφωνητής» και είναι πολύ ενδεικτικά και για αυτό τα μεταφέρω.

«Σε πλήρη εξέλιξη είναι η σύγκρουση του τουρκικού κράτους με το κουρδικό κίνηµα καί τα άθλια ελλαδικά ΜΜΕ µετά βίας καταφέρνουν να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό το τεράστιο αυτό ζήτηµα.

Η διάσηµη Κούρδισσα βουλευτής Λεϊλά Ζανά δηλώνει πως η αυτονομία πλέον δεν αρκεί πια γιά τον κουρδικό πληθυσµό της χώρας, υπαινισσόµενη ανοιχτά αίτημα ανεξάρτητου κουρδικού κράτους.

Το καθεστώς του ΑΚΡ προετοιµάζει το έδαφος για να κηρύξει το κουρδικό κόµµα BDP εκτός νόµου (ήδη ο υπουργός εσωτερικών µίλησε για το BDP ως προέκταση του ΡΚΚ και για την ανάγκη επέκτασης του ορισμού της τροµοκρατίας στην τέχνη και την επιστήμη!).

Παράλληλα, η Αστυνομία προέβη σε δεκάδες συλλήψεις σε κουρδικά ΜΜΕ, µεταξύ των οποίων η εφηµερίδα Οζγκιούρ Γκιουντέµ, το Πρακτορείο ειδήσεων Dicle, το Etik Ajans και το Gun Matbaasi. Κάπως έτσι οι κρατούµενοι στις τούρκικες φυλακές δηµοσιογράφοι φτάνουν τους... 100, µε νέο παγκόσµιο ρεκόρ!

Την τιµητική της έχει η εφηµερίδα Azadiya Welat: βρίσκονται στη φυλακή 14 δηµοσιογράφοι, εκ των οποίων οι 4 ήταν αρχισυντάκτες και ένας διευθυντής έκδοσης, ενώ από το πρακτορείο ειδήσεων DIHA κρατούνται 23 ανταποκριτές. Είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις διανοούµενων, συνδικαλιστών και υπερασπιστών ανθρωπίνων δικαιωµάτων.

Το συμβάν όμως που ξεχείλισε το ποτήρι της κουρδικής οργής ήταν αυτό με τον βομβαρδισμό των άοπλων αγροτών στο χωριό Ροµπόσκι του Σίρνακ, που έφερναν λαθραία καύσιμα από το Ιράκ καί µακελλεύτηκαν από τουρκικά πυρά. Οι νεκροί έφτασαν τους 35 και η πολεμική επιχείρηση που στήθηκε δύσκολα µπορεί να αποδοθεί σε λάθος.

Ένας από τους επιζώντες, ο 19χρονος Χατζή Εντζού περιέγραψε πως προηγήθηκαν τροχειοδεικτικές βολές του πυροβολικού, ακολούθησαν όλμοι και τελικά τη σφαγή ολοκλήρωσαν τα µαχητικά της τουρκικής Αεροπορίας που σφαγίασαν τους νεαρούς Κούρδους.

Πώς γίνεται να μην καταλάβει κανείς ότι οι 50 αυτοί άνθρωποι που κουβαλούσαν µε ισάριθµα µουλάρια καύσιµα, ντυµένοι µε τα κανονικά τους ρούχα, δεν ήταν αντάρτες, τη στιγµή µάλιστα που ήταν γνωστό αυτό το διαρκές αλισβερίσι στο παρακείµενο στρατόπεδο;

Οι διαµαρτυρίες έγιναν με βίαιες διαδηλώσεις, ως και στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου η συµπρόεδρος του BDP Ασιγιέ Κολτσάκ µίλησε για τη «φρίκη που κάθε µέρα καθιστά όλο και πιο αδύνατη τη συµβίωση Τούρκων και Κούρδων στην ίδια χώρα».

Η Διεθνής Αμνηστεία ζήτησε ανεξάρτητη έρευνα και ο έπαρχος που τόλµησε να πάει στην κηδεία σχεδόν λυντσαρίστηκε. Η αναστάτωση στη χώρα έφτασε σε σημείο που ο ίδιος ο Ερντογάν να δηλώνει ότι προσεύχεται για τους αδικοχαμένους, ενώ ακόμη κι ο φασίστας Μπαχτσελί µίλησε για «δολοφονία». Η μόνη λέξη που δεν ακούστηκε από κανένα στόµα ήταν η συγγνώμη»!

Αυτά λέει το δημοσίευμα του «Αντιφωνητή», άλλωστε και εγώ έγραψα για το περιστατικό την περασμένη εβδομάδα. Άντε, τουρκολάγνε Γιωργάκη, πού είσαι να χορέψεις το «ζεϊμπέκικο του θανάτου» στην μνήμη των δολοφονημένων 35 αυτών ανθρώπων;
Κι εσύ, Καραμανλή, γιατί ξέχασες να στείλεις μία χριστουγεννιάτικη κάρτα στον αιμοσταγή δολοφόνο κουμπάρο σου, για να τον «συγχαρείς» για το νέο του «κατόρθωμα», στα βήματα του «ειρηνοποιού» σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ (μην γελάτε, έτσι ακριβώς αποκάλεσε τον Ατατούρκ ο Κωστάκης Καραμανλής!);...

Εγώ ξέρω ότι το ηφαίστειο του Κουρδιστάν βράζει και αργά ή γρήγορα θα εκραγεί! Ίσως τότε να ξυπνήσει και όλους αυτούς στην Ελλάδα που στέκονται ηλίθια μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες και βλέπουνε τα τούρκικα βλακο-σίριαλ!...

πηγή:elora
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε