Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Πάμε Σαντορίνη!!!Η Ρίτα Αντωνοπούλου, τραγουδίστρια, αναφέρει δέκα λόγους για τους οποίους επιλέγει τη Σαντορίνη για τις δικοπές της

1. Είναι αδύνατον να μην ερωτευτεις τη Σαντορίνη απο την ώρα που την πρωτοαντικρυζεις απο το καράβι. Ασύλληπτη ομορφιά και εντελώς διαφορετική απο όλα τα αλλα νησιά της Ελλαδας.
2. Η Οια είναι με διάφορα το ομορφοτερο μέρος που έχω δει στη ζωή μου συγκρινοντας την ακόμη και με προορισμούς στο εξωτερικό.
3. Ακόμη κι αν θεωρείς ότι θα δεις κι αλλου αυτο το ηλιοβασίλεμα, το γεγονός ότι εκει το μοιράζεται με τόσους ανθρώπους που το περιμένουν με δέος, το κάνει ξεχωριστό! Δεν ξέρω αν χειροκροτούν κι αλλου τον ήλιο όταν δυει!
4. Τα υπέροχα υποσκαφα όπου μπορείς να μείνεις και να νιώθεις ότι ζεις "μέσα" στο νησί.
5. Η πιο όμορφη θέα στον κόσμο και μπορείς να την έχεις μπροστά σου με το που ξυπνας στο μπαλκονακι σου.
6. Αν την επισκεφτεις Σεπτέμβρη, ο κόσμος είναι λίγος και μπορείς να απολαύσεις τα πάντα με την απαραίτητη ησυχία.
7. Υπέροχες γκαλερί και μικρά μαγαζάκια όπου μπορείς να βρεις ιδιαίτερες δημιουργίες.
8. Πολυ καλο φαγητο!
9. Ο ήχος απο το σαξόφωνο την ώρα που πέφτει το φως...
10. ...ενώ το καραβάκι με τ' άσπρα πανιά σκιζει τα σκούρα νερά.


πηγή:kykladesnews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε