Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: "ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠΡΟ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!


Μα καλά, δεν μας λένε κάποιοι "πατριώτες" πως οι Ισραηλινοί είναι...φίλοι μας και τα έχουν "χαλάσει" με τους Τούρκους;

Αγοράζονται περιουσίες Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα με χρήματα της Ισραηλινής κυβέρνησης!
Ισραηλινοί επιχειρηματίες προχωρούν στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα, με χρήματα που τους εξασφαλίζει η ισραηλινή κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ως μεσάζοντα πρόσωπα, Τουρκοκύπριους δικηγόρους, αναφέρει σήμερα, Τετάρτη, η εφημερίδα «Χαμπερντάρ» επικαλούμενη αξιόπιστες πληροφορίες. Και τούτο, με φόντο την πρόσφατη υπογραφή δύο σημαντικών αμυντικών συμφωνιών μεταξύ του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ και του Κύπριου ομολόγου του, Δημήτρη Ηλιάδη, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι το Τελ Αβίβ παίζει διπλό ρόλο σε σχέση με την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Ισραηλινοί επιχειρηματίες συνεργάζονται κυρίως με 6 Τουρκοκύπριους δικηγόρους, ιδρύουν και εγγράφουν στο ψευδοκράτος εικονικές εταιρείες τις οποίες χρησιμοποιούν για την αγορά ακίνητων περιουσίων στα κατεχόμενα με σκοπό την ανέγερση πολυτελών επαύλεων.

Μέχρι σήμερα, προστίθεται, οι Ισραηλινοί έχουν προχωρήσει στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα χωριά Κώμη Κεπήρ, Καλογραία, Ακανθού, Καρπασία, Ριζοκάρπασο, Γιαλούσα και Λιβερά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο - όπως το αποκαλεί - εφαρμόζεται μετά το 2004 και το κράτος του Ισραήλ έχει διορίσει και Ραβίνο στα κατεχόμενα, τον Χαγίμ Αζίμοβ, και ότι πολυτελής έπαυλη μετατράπηκε σε συναγωγή στην Λάπηθο στην είσοδο της οποία υπάρχει επιγραφή στα εβραϊκά (φωτογραφία δεξιά).

Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι σύμφωνα με την «Πεντάτευχο», η Κύπρος αποτελεί μέρος των εδαφών της Γης της Επαγγελίας, υπογραμμίζοντας ότι οι Ισραηλινοί αγοράζουν ελληνοκυπριακές ακίνητες περιουσίες στα κατεχόμενα και παράλληλα αναζητούν τον Ελληνοκύπριο παλαιό κάτοχο της περιουσίας στον οποίο καταβάλλουν χρηματικό ποσό για την περιουσία, ώστε να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

*Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κατεχόμενα έχουν χαρακτηριστεί από Τουρκοκύπριους ως «Βασίλειο του Ισραήλ»!
ΠΗΓΗ.

Αυτά, για να μην προπαγανδίζουν κάποιοι αφελείς εβραιολάγνοι που υβρίζουν όσους ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, οι Ισραηλινοί αγοράζουν ΚΑΙ στην ελεύθερη Κύπρο! Δυστυχώς, αρκετοί "Έλληνες" της μαρτυρικής Νήσου, έχουν ανάλογη άποψη με τους εγχώριους προδότες, αποδεχόμενοι το χρήμα κι αδιαφορώντας για τις συνέπειες!
Είναι σαφές πως το Ισραήλ επιδιώκει να καταστήσει την Κύπρο κράτος - δορυφόρο του, κάτι που προσπαθεί από τους αραβοισραηλινούς πολέμους δεκαετίες πριν.

Εμείς, υπενθυμίζουμε πως οι "φίλοι" μας οι Εβραίοι, όχι μόνο δεν προσέτρεξαν υπέρ βοηθείας της Κύπρου όταν γινόταν η τουρκική εισβολή, αλλά αντίθετα μέσω Εβραίων πολιτικών στις ΗΠΑ (Κίσινγκερ κλπ) αδιαφόρησαν εντελώς (για να μην πούμε πως βοήθησαν υπογείως τους εισβολείς) με αποτέλεσμα τη γνωστή διχοτόμηση της Νήσου!

Αυτά - ξαναλέμε - για να μην σας πουλάνε διάφοροι επιτήδειοι εβραιόδουλοι το παραμύθι των δήθεν "κακών" σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, όπως και την πολυδιαφημισμένη "ελληνοεβραική φιλία"!

πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε