Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Προς τους υπευθύνους του Δήμου Θήρας!



Αγαπητοί μας φίλοι ,θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τον προβληματισμό μας για την ελλιπή ενημέρωση που έχει ο Σαντορινιά κοινωνία όσο αφορά την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα. Το τι φήμες ακούγονται και το τι ανησυχία υπάρχει είναι άνευφ προηγουμένου ,από μάσκες που έχει προμηθευτεί ο δήμος για τα δηλητηριώδη αέρια του ηφαιστείου στο κουλούμπου μέχρι και εκκένωση του νησιού! και όλα αυτά τα σοβαρά η μη σοβαρά διοχετεύονται από ανθρώπους του Δήμου σε συγγενικά τους πρόσωπα! μα είναι δυνατόν;; Δεν πρέπει να υπάρξει επιτέλους κάποια υπεύθυνη ενημέρωση από το Δήμο για το τι ακριβώς συμβαίνει!Δεν τιμά κανέναν αυτός ο επαρχιωτισμός και η επιπολαιότητα.
Αναμένουμε να αντιμετωπίζονται οι πολίτες με τον δέοντα σεβασμό ,έλεος πια…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε