Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η "Εκδοση"νομισματος από το κράτος είναι και το σήμα κατατεθέν της Κυριαρχίας του


Γράφει ο Ανώνυμος

Η "Εκδοση"νομισματος απο το κρατος ειναι και το σημα κατατεθεν της Κυριαρχιας του.
Ειναι αλλωστε γνωστο απο την αρχαιοτητα ,οτι οι Πολεις Κρατη ,εξεδιδαν δικο τους νομισμα,ως σημα της ανεξαρτησιας τους απο αλλες Πολεις Κρατη.
Σας θυμιζω ομως "το ρηθεν" δια στοματος του προγονου των σημερινων Ροθσιλντ απο την εποχη που ηταν Σαραφηδες στο Γκετο της Φρανκφουρτης:"Δωστε μου τον ελεγχο της Κεντρικης Τραπεζας ,οποιουδηποε Κρατους (δηλ. το δικαιωμα να εκδιδει το χρημα) και δεν με νοιαζη ποιος κυβερναει αυτο το Κρατος."
Το θεμα ομως δεν ειναι αν παμε στην Δραχμη η στο Ταλαντο η οπως θελουμε το ονομαζουμε.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ,και οχι να εκδιδεται για λογαρισμο μας απο αλλη Κεντρικη Αρχη με τους περιορισμους του υψους του ποσου κλπ , η να ειναι "Pegged" δηλαδη εξαρτωμενο απο το Δολ ΗΠΑ π.χ.
ΟΧΙ.Δικο μας νομισμα που θα καλυψη ολες μας τις εσωτερικες αναγκες και θα διατεθη για πραγματικους παραγωγικους στοχους και σκοπους στο εσωτερικο της Ελλαδας μας.
Αυτα βεβαια μπορει να τα ακουσει καλυτερα καποιος ,απο εναν απο τους μοναδικους ευφυεις Οικονομολογους με μοναδικη Ιστορικη γνωση γυρω απο την Παγκοσμια Οικονομια,τον Δημητρη Καζακη.
Μια σκεψη μου και τελειωνω.Το Καποταλιστικο Συστημα -θεωρητικα σε τετοιο ζουμε-εχει σαν βασικη του αναγκη για να "ζη" και να αναπτυσεται,το Capital δηλ.το Κεφαλαιο.Σε μια ευημερουσα Καπιταλιστικη Κοινωνια,δεν γινεται να την στερησης απο την τροφη της ,το Κεφαλαιο και να περιμενεις να μαζεψης φορους η αλλα εσοδα με περιορισμο της αγοραστικης δυναμης του Λαου (περικοπες μισθων και συνταξεων και συνεχως εμμεσους και αμμεσους βαρυτερους φορους.
Τι θα "Τζιραρει" στην αγορα ?αερας κοπανιστος?
Αντ'αυτων των μέτρων περιορισμού τής κίνησης των κεφαλαίων στο εσωτερικό της χωρας, θα έπρεπε κάποιος ,φωτισμένος η έχων τετραγώνους Γεννητικούς Αδενες, Ηγετης,να κάνη ακριβώς το αντίθετο, να Τυπώσει σαν Κυρίαρχο Κράτος Χρήμα (βλεπε ΗΠΑ)και να το "ριξη"στην αγορα.Αυξησεις αντι μειωσεων στους Μισθους και στις Συνταξεις,Χαμηλοτοκα Δανεια ντοπιου νομισματος, στους επιχειρηματιες,Επιστροφη ΦΠΑ η Συμψηφισμους χρεων , προς την Εφορια Αυτοματως! ΑΝ ΖΕΣΤΑΘΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (10%), ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,σιγουρα θα μπορει να μαζευη το δικα του το Κρατος και σιγουρα ολοι θα ενοιωθαν ανετα να πληρωνουν φορους.
Φυσικα αντιλαμβανομαι οτι αυτα ειναι "ευχολογια" και ειναι πολυ αργα για να αποφυγουμε την επερχομενη ΠΕΙΝΑ.Αν εισαστε Σαντορινοι,μην αφηνετε τα χωραφια σας χερσα.Βαλτε Φαβα η Ντοματακια,οχι για την επιδοτηση μονο,αλλα Χαριστε στους φτωχους που πληθαινουν μερα με την ημερασ'ολη την Ελλαδα.Υποχρεωστε τον Συνεταιρσμο να κανη δωρεες.Τοσα και τοσα δίκτυα αλληλεγγυης υπάρχουν και τοσα Συσσιτια .


Διαβάστε επίσης για το οτι Βγάζουν τις νέες ισοτιμίες: "Στις 760 δραχμές το 1 ευρώ"!!!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε