Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ "ΖΩΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ


Πάλι...κρύβεσαι, Αντώνη;

Ζητούμε καταρχήν συγνώμη από τα ζώα, το όνομα των οποίων σπιλώνουμε, χαρακτηρίζοντας με αυτή την ιδιότητα τους γελοίους της Νδ.

Θα περίμενε κανείς, το συγκεκριμένο καχέκτυπο του Πασοκ, να τοποθετηθεί στην απόφαση προφυλάκισης του π. Εφραίμ. Και βέβαια, δεν εννοούμε να πάρουν θέση υπέρ του, αφού είναι γνωστό πως αποστρέφονται ό,τι έχει να κάνει με την Ορθοδοξία και φοβούνται μην τους χαρακτηρίσουν τα (πράσινα) παπαγαλάκια...θρησκόληπτους.

Δεν είπαν όμως απολύτως τίποτα: Ούτε καν την αυτονόητη πολιτική διαπίστωση, πως η κυβέρνηση (= το Πασοκ) χρησιμοποιεί αυτή την υπόθεση για να αποπροσανατολίσει τον λαό από την φτώχεια, την ανέχεια ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Την ανυπαρξία αυτή εκμεταλλεύονται τα (πράσινα) τουρκοκάναλα, ξαναζεσταίνοντας τη...σούπα Βατοπαιδίου: Μάλιστα, άρχισαν να καθυβρίζουν, εκτός από τον π. Εφραίμ και τα στελέχη της Νδ που είχαν εμπλακεί στο θέμα το 2008!

Σκοπός τους, να δείξουν στον κόσμο "ποια είναι η δεξιά", την ώρα που εκείνος στενάζει από την ψευτοκυβέρνηση που επέβαλαν εκείνοι, οι νταβατζήδες!
Όταν ξεκίνησε η υπόθεση το 2008, οι ολίγιστοι της Νδ δεν είχαν το θάρρος όχι τη Μονή να υπερασπίσουν, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! Μάλιστα, διάφορα γαλάζια παπαγαλάκια που τώρα έχουν σηκώσει τη...σημαία της "επανάστασης" (Τράγκας, Κύρτσος, Μανώλης, Γιακουμάτος κλπ) καθύβριζαν μαζί με τους πρασινοφρουρούς την Ορθοδοξία για να το παίξουν...προοδευτικοί και "αντικειμενικοί"!

Δεν αντιλαμβάνονταν (;) οι καραγκιόζηδες, πως το συγκεκριμένο θέμα είχε σκοπό, εκτός των άλλων, να πλήξει την κυβέρνηση Καραμανλή, που από εκείνη την περίοδο άριχσε να παίρνει την κάτω βόλτα!

Κι ενώ λοιπόν...έπαθαν, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ! Παραμένουν κομπλεξικοί με την Ελληνορθοδοξία, φοβούνται μην τους πουν φασίστες και θρησκόληπτους ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και δεν τολμούν να πουν τίποτα, παραμένοντας στο...καβούκι τους!

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν " Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού": Αυτό...εφαρμόζει η Νδ, με αποτέλεσμα να βγαίνει κι από πάνω ο μέχρι πρότινος υβριστής του Βατοπαιδίου Καρατζαφέρης, ως υπερασπιστής της!


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε