Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πειραιώς: "Οι πολιτικοί θα γραφτούν στην ιστορία με μαύρα γράμματα"

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, και στον δημοσιογράφο κ. Τέρενς Κουίκ.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Στους πολιτικούς θα έλεγα ότι το όνομα τους, δεν θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην Ελληνική ιστορία αλλά με μαύρα».

«Μια τραγική εικόνα του πολιτικού συστήματος ήταν το ειρωνικό χαμόγελο του γνωστού κ. Χριστοφοράκου, όταν έβγαινε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Όταν έβγαινε με τον νομικό του παραστάτη και γύριζε ειρωνικά και κοίταζε τα media. Η ειρωνεία που ήταν διάχυτη στο πρόσωπο του, ήταν το πλέον ουσιώδες στίγμα για την πολιτική μας πραγματικότητα», πρόσθεσε ο κ. Σεραφείμ.

Επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο Πρέσβη στην Ελλάδα, και συζήτησαν φλέγοντα θέματα…..

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:




πηγή:Ρομφαία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε