Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

τα νέα live της "απανεμιάς"

Ο Κωνσταντίνος Πελεκάνος και ο Χριστόφορος Γαβαλάς θα εμφανιστούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην "Απανεμιά" (Θόλου 4 και Μνησικλέους, Πλάκα) σε μια μουσική παράσταση με δικά τους τραγούδια και επιλογές από Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμα, Ορφ. Περίδη, Χρ. Θηβαίο, Δ. Ζερβουδάκη, Τρύπες, Ν. Άσιμο, Π. Σιδηρόπουλο, Tim Buckley, κ.α.

Το συγκρότημα αποτελείται απο τους: Κωνσταντίνο Πελεκάνο - κιθάρα/τραγούδι, Χριστόφορο Γαβαλά - κιθάρα, Νίκο Σουλιώτη - κρουστά, Λουκά Κερκύρα - κοντραμπάσο. Μαζί τους: Τάκης Τζουνάκος - πιάνο/τραγούδι και Βασίλης Παναγιωτίδης - κιθάρα, φυσαρμόνικα/τραγούδι.
Συμμετέχουν οι Λάκης Γαβαλάς - μπουζούκι/τραγούδι και Ξενοφών Μάσβουλας - μπουζούκι/ευφώνιο/τραγούδι. Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος με ποτό: € 9.00
Βίντεο απο προηγούμενη παράσταση μπορείτε να δείτε εδω.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε