Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της κινηματογραφικής λέσχης




Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας, συνεχίζοντας την παρουσία της για 18η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήρας, πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι, από 05/11/2011 έως 17/12/2011 έχει προγραμματίσει την προβολή των παρακάτω ταινιών:05/11/11 « Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ»

- 12/11/11 « ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ »

-19/11/2011 « WELCOME »

- 26/11/11 « ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΓΑΜΟΣ »

- 03 & 04/12/11 «ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ»-10/12/11 «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ» - 17/12/11 « ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ »,


Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι στις 20.45.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα της Κ.Λ.Θ. http://kileth.blogspot.com/

Η Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί το κοινό της που την στήριξε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της και την παγίωσε σαν ένα ζωντανό χώρο πολιτισμού και συνάντησης των κατοίκων του νησιού. Δεν θέλουμε αυτή η σχέση να πληγεί από τις αντιξοότητες της οικονομικής συγκυρίας αλλά αντίθετα να ενταθεί. Για το λόγο αυτό προβήκαμε σε μια αξιοσημείωτη μείωση της συνδρομής των μελών μας. Έτσι για φέτος, μπορείτε να γίνετε μέλη της ΚΛΘ καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ (αντί για 20) έχοντας επιπλέον το δικαίωμα της δωρεάν θέασης της ταινίας που προβάλλεται κατά την εγγραφή σας. Η κάρτα ελεύθερης εισόδου για όλες τις προβολές της Λέσχης διαμορφώθηκε στα 70 ευρώ ( και φέτος υπολογίζουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε περίπου 20 προβολές). Η τιμή του εισιτηρίου για τα μέλη είναι 5 ευρώ ενώ για τους θεατές μειώθηκε στα 6 ευρώ (από 7 ευρώ).

Το Δ.Σ. της Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ και τους ανθρώπους του, που και αυτό το έτος στηρίζουν την προσπάθειά της.



Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος της Κ.Λ.Θ.



Χριστόφορος Βαμβακούσης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε