Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Καταργούν τα πολυτεκνικά επιδόματα στα πλοία!

Με απόφαση των ακτοπλοϊκών εταιρειών καταργείται η έκπτωση 50% στα εισιτήρια των πλοίων και από τις τρεις εταιρείες της Κρήτης.

Η αντίδραση από τους πολύτεκνους είναι μεγάλη, αφού βλέπουν ότι ένα -ένα τα προνόμια και τα κίνητρα που τους είχε δώσει η Πολιτεία όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα καταργείται το 50% έπτωση σε κλίνη σε όλες τις θέσεις εκτός από την οικονομική, δηλαδή το κατάστρωμα!

Μπορεί να φανταστεί κανείς τι σημαίνει αυτό για μια εξαμελή οικογένεια, η οποία έχει για παράδειγμα ένα μωράκι και άλλα τρία ανήλικα παιδιά!

"Διαμαρτυρόμαστε έντονα και ζητούμε να επανεξετάσετε άμεσα τις Εμπορικές εκπτώσεις που αφορούν την Πολυτεκνική τάξη στο Ηράκλειο.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε