Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα parkour στη Σαντορίνη

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει στη Σαντορίνη ο αγώνας Parkour & Freerunning, όπου κορυφαίοι αθλητές από 11 διαφορετικές χώρες πρόκειται να μετατρέψουν το διάσημο νησί σε ένα μοναδικό terrain για parkour.

Το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό, γι’ αυτό συντονιστείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα, για να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα. Στο parkour οι αθλητές «μονομαχούν» σε… στέγες, μπαλκόνια, ακόμα και πισίνες, πραγματοποιώντας διάφορα ακροβατικά. Στο σημερινό event οι διαγωνιζόμενοι θα καλύψουν μία απόσταση 250 μέτρων, που ξεκινά από την κορυφή του οικισμού και καταλήγει περίπου 60 μέτρα πιο χαμηλά, στους πρόποδες της καλντέρας. Οι αθλητές θα έχουν στη διάθεσή τους 90 δευτερόλεπτα.


Για να δείτε τον αγώνα πατήσετε
εδώ

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε