Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Γνωρίζουν ορισμένοι ότι ο προσηλυτισμός απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα;

Το τεράστιο κτίριο-έδρα των Ιεχωβάδων "Watchtower" στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Μέσα στὴ γενικὴ σύγχυση ποὺ ἐπικρατεῖ στὴν ἐποχὴ μᾶς κάποιοι βάλθηκαν νὰ χτυπήσουν τὴν ὀρθόδοξη διδασκαλία στοχεύοντας κυρίως σὲ νέους ἀνθρώπους. Αὐτὲς τὶς ἡμέρες μπορεῖ νὰ συναντήσετε στὴ Θεσσαλονίκη εὐγενεῖς κυρίους ποὺ θὰ σᾶς πλησιάσουν γιὰ νὰ σᾶς μιλήσουν καὶ νὰ σᾶς δώσουν τὰ περιοδικά τους. Προσοχή! Δὲν εἶναι Ὀρθόδοξοι ἀλλὰ Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβὰ ἢ Χιλιαστές! Διαμοιράζουν τὸ δικό τους χιλιαστικὸ νεανικὸ περιοδικὸ «Ξύπνα» ποὺ ἐκδίδεται ἀπὸ τὴ Βιβλικὴ καὶ Φυλλαδικὴ Ἐταιρία Σκοπιά. Μὴ ξεγελιέστε ἀπὸ τὸ ἐξώφυλλο καὶ ἀπὸ τὰ γλυκόλογα ποὺ ἐνδεχομένως θὰ σᾶς ποῦν. Ἀγνοῆστε τους καὶ ἐνημερῶστε φίλους, συγγενεῖς καὶ γνωστοὺς γιὰ τὴν ὕπουλη δράση τους.


Καταρχήν, δεν παρατηρείται μόνο στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο απαράδεκτο φαινόμενο, αλλά και στην Αθήνα, τον Πειραιά και όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις αλλά και εδώ στην όμορφη Σαντορίνη μας!!

Οι Ιεχωβάδες, επιδοτούμενοι με πακτωλούς χρημάτων από τους Αμερικανοεβραίους, κυριολεκτικά αλωνίζουν υπό την πλήρη απάθεια του "ελληνικού κράτους"!

Υπενθυμίζουμε τη σχετική διάταξη του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που απαγορεύει ρητά τον προσηλυτισμό:

Άρθρο 13, παρ.2 : "Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται."

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Γιατί στην περίπτωση των Ιεχωβάδων ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ δεν εφαρμόζεται ο Νόμος;

Και μια...απορία: Αλήθεια, πού είναι όλοι εκείνοι οι υπερφωνασκούντες εναντίον του "προσηλυτισμού" στα σχολεία μέσω του μαθήματος των Θρησκευτικών, που ζητούν την κατάργηση της προσευχής και των στρατιωτικών ιερέων για τον ίδιο λόγο;

Πού είστε, "άθεοι προοδευτικοί" αριστερούληδες, να κατακεραυνώσετε τον προσηλυτισμό που εδώ και δεκαετίες εξασκούν ανενόχλητοι οι Ιεχωβάδες;;;

Μήπως δεν σας ενοχλούν, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε