Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Απο χθές (30 και εως 1η) το 10ο συνέδριο "τουρισμός και ανάπτυξη"


Απο το newsletter του "παρατηρητηρίου", του φορέα που μας ενημερώνει για τα συνέδρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα, διαβάζουμε οτι,
Το 10ο Συνέδριο «Τουρισμός και Ανάπτυξη» θα πραγματοποιθεί σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2011 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου,
Με δεδομένο, ότι ο τουρισμός είναι ο βασικότερος πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας και δημιουργίας θέσεων απασχόλησης, αλλά και ότι η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αποδέχεται και αναγνωρίζει τη σημασία του τουρισμού, είναι αναγκαίο να επιτευχθούν συνέργιες που προφανώς θα δώσουν πολύ σύντομα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στην οικονομία μας.
Το 10ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» σκοπεύει να αναδείξει ακόμα μια φορά τη σχέση αλληλεξάρτησης της οικονομίας μας με τον τουρισμό. Ταυτόχρονα φιλοδοξεί να αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής για τον ελληνικό τουρισμό, όπου πολιτικά κόμματα, τουριστικοί φορείς καθώς και επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουριστικού τομέα θα συμφωνήσουν, θα δεσμευτούν και θα συστρατευθούν στην μέσω του τουρισμού προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για αυτό είναι: α. να αναγνωριστεί η τουριστική οικονομία στις υψηλές προτεραιότητες όλων των κομμάτων και β. να συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα σε ένα πλαίσιο αρχών και δράσεων, σε μια εθνική τουριστική πολιτική ως αποτέλεσμα διακομματικής συνεργασίας.
Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο του 10ου Συνεδρίου στις 31 Οκτωβρίου 2011 θα είναι ο Υπουργός Πολτισμού & Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος θα αναπτύξει τα κύρια σημεία της πολιτικής της Κυβέρνησης για τον τουρισμό.
Συνεχής ενημέρωση για το Συνέδριο υπάρχει στο www.seteconferences.gr όπου μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε