Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ικανοποίηση για Μύκονο και Σαντορίνη"Ψήφο" εμπιστοσύνης έδωσαν οι τουρίστες κατά τη φετινή χρονιά σε ξενοδοχεία που ελέγχονται από διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στη χώρα μας.

Γράφει ο Στάθης Κουσουνής

Eκπροσωποι και υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων (Starwood, Ηilton, Intercontinental, Iberostar, Best Western) υπό την ομπρέλα των οποίων βρίσκονται ξενοδοχεία στην περιφέρεια και στην Αθήνα, δηλώνουν ευχαριστημένοι για την εξέλιξη των κρατήσεων το 2011 στις περισσότερες μονάδες. Μάλιστα, τρεις εξ αυτών δηλώνουν ότι αναζητούν νέες συνεργασίες για την επέκταση της παρουσίας τους στην Ελλάδα.Ο ξενοδοχειακός όμιλος της Starwood ελέγχει 11 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.Ο περιφερειακός διευθυντής για την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο της Starwood κ. Τιμ Ανανιάδης αναφέρει ότι η γενική εικόνα των παραθεριστικών ξενοδοχείων στα ελληνικά νησιά (Βlue Palace στη Κρήτη, SheratoRhodes Resort στη Ρόδο, Santa Marina και Vedema στη Μύκονο και Mystique στη Σαντορίνη) που ελέγχει ο όμιλος είναι κατά το πλείστον πολύ καλή σε σχέση με πέρυσι. Οι κρατήσεις τους, τονίζει, δεν επηρεάστηκαν από τα επεισόδια του Ιουνίου στην Αθήνα. Για το Costa Navarino στο οποίο ο όμιλος ελέγχει δύο ξενοδοχεία (The Romanos και The WestiResort) επισημαίνει ότι είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί ως ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα όλη τη σεζόν. Οπως αναφέρει «η απόδοσή του ήταν αυτή που περιμέναμε». Για τα τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα αναφέρει σε ό,τι αφορά τη «Μεγάλη Βρεταννία» πως επηρεάστηκε ακέραια από τα επεισόδια στην Αθήνα και σε ό,τι αφορά τον Αστέρα Βουλιαγμένης (δύο μονάδες Arioκαι W Athens) πως επηρεάστηκε πιο πολύ από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα παρά από τα επεισόδια. O κ. Ανανιάδης αποκαλύπτει ότι η Starwood ενδιαφέρεται να επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα και, ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε