Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν πρέπει να ψηφίζουν! Έχουν οργώσει καλά το έδαφος του φασισμού...

Όταν η έννοια της δημοκρατίας έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ ώστε να μπαλώνει μ’αυτή τα ρούχα της όλο το φάσμα της πολιτικής, από την ακροδεξιά ως την ακροαριστερά, όταν ολοένα και περισσότερα think tanks, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί δεν σκιάζονται πλέον να το λένε καθαρά ότι η δημοκρατία ξόφλησε, εμπρός λοιπόν για την ενδυνάμωση των ελίτ που ξέρουν και μπορούν καλύτερα από τον αμαθή λαό, κι όταν το χειρότερο όλων τα λόγια αυτά βρίσκουν και συντονίζονται και στα ώτα του άφρονος λαού, τι άλλο μένει τότε να περιμένουμε; Αν η δημοκρατία όπως την διαβάζαμε σε σκονισμένα βιβλία, ή έστω και την θυμόμασταν, ακόμα και στην πιο ευτελισμένη της μορφή δεν έχει μεγαλύτερη αξία κι από τα κουρελιασμένα ελληνικά ομόλογα, γιατί να πρέπει να συνεχίζουμε να στήνουμε εικονικά και πολυέξοδα πανηγύρια όπως οι εκλογές;

Παρ’ όλο
που αυτό ακούγεται απόλυτα λογικό, εν τούτοις οι πολιτικοί διστάζουν ακόμα να τις καταργήσουν εντελώς, θες λόγω αδράνειας, θες λόγω του ότι ακόμα επιζητούν μια έστω εικονική νομιμοποίηση που θα αποκοιμίζει και θα φρενάρει το υποβόσκον εξεγερσιακό δυναμικό, θες λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν τρόποι ώστε να τις ροκανίζουν σταδιακά και ψήφο-φήφο, δηλαδή να αποστερούν το δικαίωμα ψήφου κάθε φορά από ολοένα και μεγαλύτερες κατηγορίες. Έτσι, όταν στο τέλος δεν θα έχει μείνει κανένας να ψηφίζει να μην γίνει και πολύ αντιληπτό.

Αν νομίζετε ότι αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας,
κάνετε μεγάλο λάθος. Αυτό που έγραψε ο αρθρογράφος Matthew Vadum στο American Thinker, δεν είναι παρά η γνωστοποίηση αυτού που ως τώρα ψιθυριζόταν στους διαδρόμους και τα γραφεία.

«Δίνοντας ψήφο στους φτωχούς αντιστοιχεί στο να δίνεις διαρρηκτικά εργαλεία σε εγκληματία. Είναι βαθιά αντικοινωνικό και αντι-αμερικανικό να δίνεις τη δυνατότητα σε μη-παραγωγικά κομμάτια του πληθυσμού να καταστρέφουν τη χώρα. Ενθαρρύνοντας αυτούς που επιβαρύνουν την κοινωνία να συμμετέχουν στις εκλογές δεν σημαίνει ότι βοηθάς τους φτωχούς. Σημαίνει ότι βοηθάς τους φτωχούς να βοηθήσουν τον εαυτό τους με τα λεφτά των άλλων. Και αυτό δεν είναι κοινωνική δικαιοσύνη».

Προς το παρόν, ο Λοβέρδος έδωσε το σήμα για τη βλάβη που προκαλούν οι Δ.Υ. στο κοινωνικό σώμα.
Δεν μένει παρά να το λάβει ο Καστανίδης και να το κάνει πράξη. Άλλωστε έχουν οργώσει καλά το έδαφος του φασισμού...


πηγή:Σίββυλα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε