Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ευρωβουλευτής μιλάει στην ευρωβουλή για την Λέσχη BilderbergΟμιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Gerard Batten στο ευρωκοινοβούλιο, στις 12 Σεπτεμβρίου, για την σκοτεινή ατζέντα της Λέσχης Bilderberg και την ένοχη σιωπή των "μεγάλων" media όπως το BBC.

Ο Gerard Batten (57 ετών), είναι μέλος του United Kingdom Independence Party (UKIP), του Nigel Farage και από τα ιδρυτικά του στελέχη.

Δείτε το βίντεο:Ο κόσμος το'χει τούμπανο και η ευρωβουλή κρυφό καμάρι για τους Μπιλντερμπεράδες. Φυσικά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Άξιος ο Τζεράρντ Μπάτεν του κόμματος του Νάιτζελ Φάρατζ, που τους επιβεβαίωσε ευθέως μέσα στην ίδια την ευρωβουλή, αυτά που άλλοτε δαιμονοποιούνταν ως θεωρίες συνωμοσίας. Ε, λοιπόν, συνωμοσία ΠΑΙΖΕΙ, και δεν είναι θεωρίες, είναι ΠΡΑΞΕΙΣ.

πηγή:edskywarning
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε