Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ιστορική αναδρομή από τον καταστροφικό σεισμό της 9ης Ιουλίου του 1956 στη Σαντορίνη

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι

Μετά τον εσπερινό του Αγίου Παγκρατίου και με πρωτοβουλία των μεγαλυτέρων ανθρώπων της περιοχής οι οποίοι έζησαν τα γεγονότα του σεισμού του 1956, αναφέρθηκαν με την σειρά τους σε προσωπικά γεγονότα που έζησαν κατά την ημέρα αυτή.

Μία από αυτές θα δούμε σε σχετικό μας βίντεο και την αδελφή της γνωστής μας τραγουδίστριας Μαρίζας Κωχ, την Ειρήνη Κωχ, όπου αναφέρθηκε σε μια προσωπική της εμπειρία, όταν ήταν μικρό παιδί κατά την ημέρα αυτή, στο παλιό χωριό της Σαντορίνης.

πηγή:hkoinoniamas.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε