Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

1η έκθεση 'Σαντορίνη και Παιδικές Δράσεις'



Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Παιδείας του νησιού και τον πολυχώρο ΥΦΕΝ θεσμοθετεί την 3ήμερη έκθεση ‘Σαντορίνη και Παιδικές Δράσεις’ από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.Θεωρώντας την παιδεία ως το βασικότερο συστατικό ενός καλύτερου αύριο και με:
- τη συμμετοχή της UNICEF και επιχειρήσεων που ασχολούνται με το παιδί και τις ανάγκες του,
- ομιλίες ειδικών για ζητήματα που αφορούν το παιδί,
- bazaar από τη UNICEF,
- επίδειξη μαθημάτων σε διαδραστικό πίνακα,
- εκπαιδευτικό παιχνίδι, facepainting, ταχυδακτυλουργούς, εκπλήξεις και πολλά δώρα,
ο Δήμος Θήρας φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην ανάδειξη δεξιοτήτων και ταλέντων των παιδιών μας.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα βραβευτούν οι επιτυχόντες μαθητές Θήρας και Θηρασίας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2011, ενώ το Σάββατο, ημέρα λήξης της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τα δώρα που διατίθενται.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Ο Δήμος Θήρας έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τη νέα γενιά, προσκαλεί γονείς και μαθητές στην 1η Έκθεση ‘Σαντορίνη και Παιδικές Δράσεις 2011 - 2012’ και στα συνοδευτικά της δρώμενα, στον πολυχώρο ΥΦΕΝ, στα Φηρά.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε