Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Η γιορτή της Βεντέμας


Μεγάλη, όπως κάθε χρόνο, ήταν η συμμετοχή Θηραίων και επισκεπτών στην γιορτή της Βεντέμας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο οινοποιείο του Αγίου Ανδρέα στον Πύργο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Ευρωβουλευτής δημοσιογράφος συμπατριώτης μας Γιάννης Μαρίνος, οι Βουλευτές Παναγιώτης Ρήγας και Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Θήρας και αρκετοί Δημοτικοί και περιφερειακοί Σύμβουλοι. Την παράσταση έκλεψε και πάλι το θεατρικό των Ακρωτηριανών και η αναπαράσταση της βεντέμας.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε