Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η Γιορτή της Βεντέμας



Απόψε στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, όπως και στο παρελθόν την έναρξη της Βεντέμας. Η σημερινή γιορτή είναι από τις πιο αγαπημένες των Σαντορινιών αλλά και των επισκεπτών καθώς αναβιώνουν ξεχασμένα στοιχεία από την παράδοσή μας και ειδικότερα από την μεγαλύτερη γιορτή του νησιού που ήταν η περίοδος της Βεντέμας. Η ανεπανάληπτη παραδοσιακή θεατρική ομάδα των Ακρωτηριανών έχει προετοιμάσει ένα ξεκαρδιστικό Σαντορινιό θεατρικό το οποίο θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ θα γίνει όπως κάθε χρόνο και το πρώτο πάτημα των σταφυλιών και θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια της βεντέμας.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε