Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ


O ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

O Σισε με μπλουζακι της φιρμας OBEY (Υπακουσε) με σημα το Αστερι του Εωσφορου (το οποίο το βλεπουμε να προβαλει και ως λογοτυπος πολλων πολυεθνικων αλλά και Ελλαδικών εταιριών που διαπλεκονται με τα κομματα του Μεσαίου Χώρου) και το προσωπο του Εωσφορου.


Αλλα και τα τατουαζ του Σισε δεν πανε πίσω. Στην πλατη του εχει "κτυπήσει" τα φτερα του Εωσφόρου με 4 αστερια, μια κουκουλοφόρα
μορφη με το ονομα Prince (πριγκηπας) και στα Γαλλικα τον υπέρτιτλο "Un lion de meurt jamais. Il dort" που σημαινει "Ενας λεων δεν πεθαινει ποτέ. Κοιμάται".

Το δε κομομποσχοίνι εχει το ως χάντρα το συμβολο του εξαπέταλου άνθους του lilium (Fleur-de-lis) το οπιίο συμβολιζει τον αριθμο 6 αλλα και τον εξαγνισμό (!) και τον διαφωτισμό...

Ο Εωσφόρος, ο φερων το Φως (Lucifer) και τον Διαφωτισμό ταυτίζεται με την θεά Αφροδίτη και τον πλανητη Αφροδίτη που φερνει στον κοσμο το φως της Ανατολής της Νέας Εποχής, αλλά και την Ishtar των Βαβυλωνίων την οποία ελάτρευαν οι πολίτες του βασιλείου του Ισραηλ (σε αντιθεση με τους Ιουδαίους του βασιλειου του Ιούδα) πριν γινει ο συγκερασμός των δυο βασιλείων και ανακατευθούν τα προβατα με τα ερίφια.


Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο CD της Kylie Minogue, Aphrodite το οποίο σε ενα πυραμιδωτό όργιο ως άλλη θεά εισηγείται τον πανσεξισμό και την σεξουαλικη "απελευθέρωση" στους πιστούς της. Το ιδιο το CD εχει παμπολλες αναφορές σε Βαβυλωνιακές απεικονίσεις της Ishtar παρά της εκ Μεσης Ανατολής (εκ Κυπρου) εισαχθείσας Αφροδίτης. Η εταιρία που κυκλοφόρησε το CD ειναι η ΕΜΙ η οποία ανηκει στην Citigroup Corporation. Στον Ελλαδικο χωρο οι δυο εταιρίες συνεργαζονται με την Minos και την Piraeus Ban.



Το σιγουρο παντως ειναι οπτι εχουμε να κανουμε με EIΣΑΓΩΜΕΝΑ NEANIKA ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΤΥΧΑΙΟ;


Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ MΑΘΗΤΙΚΟN ΠΡΟΤΥΠΟN 2ον





ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΣΤΗΡ-ΙΣΤΑΡ-ISHTAR-STAR μας ενημερώνει η αγαπημένη διδασκάλισσα της Piraeus Bank, Κατερίνα Λέχου. Προφορικώς βεβαια άλλα λέει το κειμενο αλλα ο μαυροπίνακας μας παρουσιαζει όλη την γκάμα που αφορουν στην Βαβυλώνια Θεά την οποία υιοθέτησαν οι πολίτες του Βασιλειου του Ισραηλ σε αντιθεση με το Βασίλειο του Ιούδα, εξαναγκάζοντας μαλιστα τον προφήτη Ηλία να παρει τα όρη και τα βουνα.

Εν συνεχεια μέσω Κυπρου (επιχειρηματική έδρα "Αμερικανικών" site πορνο, και μάλιστα ομοφυλοφιλικών) η Ishtar μετανάστευσε εις τας Ευρωπας όπου αμαθεις και φαντασιόπληκτοι χωρικοί την υιοθέτησαν και την βαπτισαν Αφροδίτη. Την ενέταξαν εν συνεχεία και στο Δωδεκάθεον, χωρις να διευκρινιζεται αν πέταξαν έξω καποια άλλη, πιό άσχημη από την αλλοδαπή που τα κάνει όλα και ξελογιάζει τους άντρες με κονσομασιόν και ότι ήθελε προκύψει, εκει, εξω από το Λιτόχωρο. Στην Αιγινα εισήγαγαν άλλην αλλοδαπή, την οποία και βαπτισαν εν συνεχεια Αφαια Αθηνά (γιατι οι βλάχοι που ζουσαν εκει δυσκολευονταν με τα ξενικά ονοματα) αλλα και στην Έφεσο, την kinky Αμαζονα με τα πολλά βυζιά την ονομασαν Αρτέμιδα.

Τελος πάντων, σημασία έχει ότι τα Βαβυλωνιακά δημιουργηματα επιρρέασαν αρκετους λαους της αρχαιοτητας, μεταξυ τους δε και τους Εβραιογενεις Erev Rav, εκεινους δηλαδη τους Εβραίους που εγκατέλειψαν το μονοθεϊσμό προκειμενου να βρουν την χαρά στα σκέλια τους (και από τις δύο όψεις). Οι Erev Rav οι οποίοι ειναι και πατερες της Μασωνίας αλλοτρίωσαν και τον παραδοσιακό Εβραϊσμό με το οικουμενιστικό και Μεσσιανικο κινημα των Ντονμεδων και οχι μονο.

Δεν ειναι εξ αλλου τυχαιο ότι ο Ερυθρος Αστηρ που υποσχεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την Καπιταλιστική ή την Κομμουνιστική Παγκοσμιοποίηση και την Νεα Εποχή, αποτελεί συμβολο (μαζι με μερικά ακόμη) τόσο της Μασωνίας όσο και του Εωσφορισμού αλλά και των τυράννων του κομμουνισμού όπως και της ολιγαρχίας του πλούτου.


πηγή:Theoprόvlitos


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε