Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

27 Μαρτίου κι ακόμη δεν χρεωκοπήσαμε;

Πέρασε κι η 26η Μαρτίου, πέρασε σχεδόν και η 27η κι ακόμη δεν χρεωκοπήσαμε όπως προέβλεπε το "υψηλόβαθμο στέλεχος", στο άρθρο του zougla.gr.
Γράφαμε για την περίεργη είδηση:Η «είδηση» για τη χρεοκοπία στις 25 Μαρτίου βρωμάει!!! από πολλές μέρες το κατάλαβε και το κράτος, ακολούθησε μια θεατρική παράσταση, ώστε να τη γλιτώσει η zougla, που έχει ακέραιη την ευθύνη, διαβάσαμε ισάξιες μπούρδες για "τορναδόρους", "ψαράδες" bloggers κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς και φυσικά έγινε αυτό που εμείς (κι εσείς οι έξυπνοι αναγνώστες) μάθατε πια: η υπόθεση θάφτηκε στο σκοτάδι.

Ένα νέο ράδιο αρβύλα, που βόλευε τα ΜΜΕ ξεκίνησε, περί "e-mail που διακίνησαν bloggers", ενώ κάποιοι χαζοβιόληδες bloggers, αναδημοσίευσαν απλά το
άρθρο της zougla.
Κι εμείς μείναμε να περιμένουμε ακόμη, να μας πεί η αστυνομία, ποιό blog (εφόσον η ανακοίνωσή της έλεγε για blog), έχει την ευθύνη. Τέλος πάντων, μας αρκεί που καταλάβατε εσείς, πώς δουλεύει το μπουρδέλο η Ελλάδα, πόση παραπληροφόρηση δέχονται οι Έλληνες από τα "κανάλια", που μιλούσαν συνεχώς για το "e-mail της χρεωκοπίας", που δεν ήταν καθόλου e-mail, αλλά άρθρο στο blog της zougla.
Αθάνατη Ελλάδα της συγκάλυψης



πηγή:ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε