Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε


Γράφει ο Π.Μυτιληναίος

Όλοι χθες φύγαμε προβληματισμένοι από το Μπελλώνειο, μετά την παρουσίαση της Μελέτης Γιδαράκου για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του ναυαγίου του Sea Diamond στην περιοχή της Καλντέρας


Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα δεν θα παραθέσουμε γιατί δεν έχει πλέον καμιά σημασία

Εάν δεχθούμε την μελέτη ως σωστή και δεν υπάρξει αντίθετη επιστημονική άποψη τότε τα λόγια είναι περιττά. Περιττές επίσης είναι και οι συγκεντρώσεις και τα χειροκροτήματα για όποιον πει ποιο ωραία λόγια για την αναγκαιότητα της ανέλκυσης. Τέλος όλα αυτά.

Εάν συνεχίσουν να γίνονται συγκεντρώσεις και παρασυγκεντρώσεις τότε δεν είμαστε σίγουροι ότι θα πρόκειται για αληθινό ενδιαφέρον ορισμένων και όχι για εντυπώσεις και πολιτικές σκοπιμότητες. Τα κουκιά είναι πλέον μετρημένα.

Ο κ. Γιδαράκος μας είπε ότι πλέον η μόλυνση στην Καλντέρα είναι αποδεδειγμένη αφού μέχρι και το ψάρεμα πρέπει να απαγορευθεί και ίσως αύριο να πρέπει να κλείσει και η αφαλάτωση της Οίας.

Εάν δεχθούμε λοιπόν την μελέτη ως αξιόπιστη πρέπει το επόμενό μας βήμα να είναι όχι τα συνέδρια και οι κουβέντες αλλά η λύση του προβλήματος

Ούτε μελέτες χρειάζονται πλέον ούτε πολλές πολλές κουβέντες

Πάρτε την μελέτη Γιδαράκου κύριοι και πηγαίνετε αμέσως στον πρωθυπουργό.

Όλα τα άλλα είναι περιττά και δεν βοηθούν το πρόβλημά μας.

Πηγαίνετε στον Πρωθυπουργό και ζητήστε την άμεση ανέλκυση ή εξουδετέρωση του ναυαγίου.

Εάν αρνηθεί, να απευθυνθούμε αμέσως στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και να ζητήσουμε να πιέσουν την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Κουραστήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια και μετά να χειροκροτούμε.


πηγή:neasantorinis
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε