Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Θα ψάλλει το τροπάριο ο Άγγελος.

Γράφει ο Παναγιώτης Μυτιληναίος

Αυτό ήταν το γενικό πρόσταγμα μέσα στον ιερό Ναό της Παναγιάς του Μπελλώνια, χρόνια τώρα από όσο μπορώ να θυμάμαι. Στην νεκρική σιγή που επικρατούσε, η επιβλητική φωνή του Άγγελου Παπαδόπουλου, μόνο με το φως των κεριών, μας ταξίδευε. Στον εσπερινό της γιορτής μετά από τόσα χρόνια μας αξίωσε ο θεός να ακούσουμε και πάλι αυτόν τον θαυμάσιο ύμνο από τον ίδιο άνθρωπο που τα τελευταία 45 χρόνια ( εγώ τόσα θυμάμαι), μας συγκινεί κάθε φορά που στέκεται μπροστά στην εικόνα της Παναγιάς και τον ψάλλει
!




πηγή:neasantorinis.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε