Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ... ΣΥΡΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ "ΓΙΛΙΝΤΙΡΙΜ"

Κρουαζιέρα στη Σκύρο ...πραγματοποίησε σήμερα τα ξημερώματα η τουρκική φρεγάτα «Γιλντιρίμ» που εισήλθε στα χωρικά μας ύδατα, στην περιοχή μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας. Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ η τουρκική φρεγάτα εξερχόμενη των Δαρδανελίων, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως Λήμνου σε διεθνή ύδατα, στη συνέχεια, όμως, και ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός των εθνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Σκύρου - Εύβοιας. Ακολούθως κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.Τους περιμένουμε για έναν καφέ στην καλντέρα!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε