Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ημερολόγια με την Σαντορίνη στην Γερμανία

Γράφει η Δέσποινα

Ημερολόγια για την Σαντορίνη δεν φτιάχνει μονο η Σαντορίνη
, άλλα (ή αλλά!) γίνονται κι εκτός.
Αυτά για τα οποίο έχουμε εμείς τουλάχιστο ενημέρωση, είναι αυτά που κατασκεύασε η ομάδα του καθηγητή κ. Δημήτρη Μάστορη, καθηγητή ελληνικών σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Γερμανίας, και που σχετίζονται με το νησί.
Σύμφωνα με το αρχείο -που δυστυχώς που δεν μπορούμε να επεξεργασούμε και να ανεβάσουμε- το ημερολόγιο αποτελείται αποκλειστικά απο φωτογραφίες της Σαντορίνης και αφιερώνεται στο νησί και τους κατοίκους του. Εμπνευστης της δημιουργίας του είναι ο κ. Μάστορης καθηγητής Ελληνικών.
Για περισσότερες -και πολύ ενδιαφέρουσες-πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία εδω




Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε