Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Να ήταν κάθε μερά εκλογές!

Mε την ματιά του Κλέαρχου
Recycling Bins

Έχουμε δημοτικές εκλογές φέτος και τον Αύγουστο έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτοι κάδοι ανακύκλωσης της Σαντορίνης...

Ήξερα έναν δήμαρχο, ο οποίος μου είχε πεί κάποτε ότι "δεν έχει σημασία τι θα κάνεις επί τρισήμιση χρόνια, τι θα κάνεις το τελευταίο εξάμηνο είναι αυτό που μετράει!"

Μακάρι να είχαμε, λοιπόν, κάθε μέρα δημοτικές εκλογές στην Σαντορίνη γιατί υπάχουν πολλά που πρέπει να γίνουν στο νησί... Εγώ θα σημειώσω μόνο δύο:

1. Υπογειοποίηση των ηλεκτροφόρων καλωδίων... (Είναι υποχρέωση της ΔΕΗ στους παραδοσιακούς οικισμούς, αλλά δεν θα γίνει ποτέ αν δεν ασκήσει πιέσεις ο δήμος)

2. Να δωθεί προτεραιότητα στην προστασία και στην αξιοποίηση των ανεμόμυλων της Σαντορίνης και κυρίως αυτών στο λόφο του Γαβρίλου στο Εμπορειό.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε