Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τώρα μετά την όντος εντυπωσιακή κίνηση της Τουρκίας για την Θεία Λειτουργία ..Μας τρομάζει το… «αντίτιμο» για την Σουμελά.


Ξαναλειτούργησε παπάς στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα!
Έτσι είναι το τουρκικό δοβλέτι. Στις 5 γενοκτονίες μια επαναλειτουργία δώρο. Αν μας ξεπαστρέψουν οι Σελτζούκοι και στην παλιά Ελλάδα σε 88 χρόνια ίσως σκεφτούν να ξαναλειτουργήσει ο ναός της Αρχιεπισκοπής στην οδό Μητροπόλεως που θα έχουν μετατρέψει σε μουσείο.

Όταν γινόμαστε δέκτες ενός επικοινωνιακού «βομβαρδισμού» για την περιβόητη λειτουργία στην Σουμελά μετά από 88 χρόνια, και γνωρίζοντας πως οι τούρκοι ποτέ δεν δίνουν κάτι, χωρίς πολλαπλάσιο αντίτιμο, αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι αυτό. Όσο για τα μηνύματα ειρήνης και αδελφοσύνης που απεύθυνε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην ιστορική λειτουργία, ξέχασε μάλλον ότι σαν χθές ξεκίνησε ο αιματηρός δεύτερος γύρος στην μαρτυρική ΚΥΠΡΟ, από αυτούς που λιβάνισε για την καλή και ειρηνική πρόθεση τους . Εμείς κρατούμε τις επιφύλαξης μας μέχρι να δούμε το τι θέλουν για.. αντάλλαγμα οι τουρκαλάδες, διότι έχουμε πληρώσει ακριβά τις προσεγγίσεις, και τις ελληνοτουρκικές φιλίες.

Διαβαστε όλες τις παραμέτρους

Τουρκικά πλοία αλωνίζουν στο Ανατολικό Αιγαίο
Σε αγώνες καλεί τους μουσουλμάνους ο ψευτομουφτής Μετέ
Επιχειρούν να εκτουρκίσουν την Θράκη μας
Εδω η Θρακη εκτουρκιζεται…
Μαζικά υπογράφουν οι Πομάκοι για να φύγει το Τουρκικό Προξενείο ...
Η Τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε