Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Βασιλική οικογένεια κόντρα στον ρατσισμό


Το «κοσμικό» γεγονός των Αυγουστιάτικων ημερών είναι ο επερχόμενος γάμος του «πρίγκηπος» Νικολάου με την εκλεκτή της καρδιάς του κ. Τατιάνα Μπλάτνικ. Στις 25 τρέχοντος θα γίνει στις Σπέτσες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αποκαλύψεις»: «Ο Νικόλαος επιθυμούσε να παντρευτεί την αγαπημένη του Τατιάνα στο ναό που φέρει το όνομά του και από εκεί ξεκίνησε η από θαλάσσης Ελληνική Επανάσταση του 1821». Πριν καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα που προκάλεσε το πατριωτικό συμπαραδηλούμενο της επιλογής του ναού, η συγκίνηση έγινε διπλή όταν ο υπογράφων το παρόν ενημερώθηκε ότι η κ. Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μια Σλοβενογερμανίδα καλλονή με αμύθητη περιουσία. Ο τεθνεώς πατήρ της Τατιάνας Μπλάτνικ ήταν μεγιστάνας στη Βενεζουέλα (Σλοβένος) και η μήτηρ της νύφης Γερμανίς (Μαρί – Μπλανς Μπιερλάιν) η οποία κατάγεται από τον οίκο των Στιούαρτ. Είναι ευτυχές που η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας στέλνει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας: «Όλες οι κόρες δισεκατομμυριούχων, ανεξαρτήτων φυλής, θρησκείας και χρώματος έχουν μια θέση στο θρόνο της καρδιάς μας».
Η βασιλική οικογένεια, όμως, δεν περιορίζεται εκεί. Διάλεξε ναό σπετσιώτικο και επαναστατικό με σχέση άρρηκτη με το 1821. Έτσι για να το πιάσει το υπονοούμενο και ο αγνός βασιλόφρων που ιδροκοπάει στις βασιλόπιττες που φέρουν στέμμα και τις τεμαχίζουν απόστρατοι του ΕΣ, της ΠΑ, του ΠΝ και της ΕΛΑΣ με σπαθούκλα αντίκα από την Ομόνοια που παραπέμπει στον Κόναν του Ρόμπερτ Χάουαρντ. Θα κάνουμε την Τουρκιά αλοιφή για κάλλους βλάμη μου με τούτους τους λεβέντες. Ποιος Νικηταράς ο Τουρκοδίαιτος; Πρίγκηψ Nick και τα μυαλά στα μπλέντερ.
Ωστόσο, μια περιήγηση στην αραιότατα ενημερωμένη και αστειότατα σχεδιασμένη ιστοσελίδα του βασιλικού οίκου με προβλημάτισε μια και διαπίστωσα ότι οι «διάδοχοι» έχουν περισσότερη σχέση με την αρμάτα του Κόδριγκτον παρά με τα υδραίικα του Μιαούλη και του Κριεζή.


Στα βιογραφικά σημειώματα Νικολάου και Παύλου αναφέρεται ότι αμφότεροι (both για να το καταλαβαίνουν και οι προσκεκλημένοι του γάμου) υπηρέτησαν στον Βρετανικό Στρατό και δεν έπλυναν ούτε έναν τσίγκινο δίσκο στο ειδυλλιακό ΚΕΒΟΠ, το δωρικό ΚΕΤΘ ή στο ΚΕΜΧ που βρίσκεται στο μαγευτικό Ναύπλιο.
Ο Παύλος, σύμφωνα με το site (στο παρεμπιπτόντως οποίο είναι απενεργοποιημένο το δεξί κλικ μην τυχόν και τους κλέψεις πνευματική ιδιοκτησία) είχε την ακόλουθη θητεία: «1986-1990 Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία, Sandhurst Ανθυπολοχαγός, Royal Scots Dragoon Guards».
Ο Νικόλαος κάτι παρόμοιο αλλά συντομότερο: «1990 Βρετανικός Στρατός, Royal Scots Dragoon Guards».
Ακόμα και οι καλόπιστοι παρατηρητές αδυνατούν να υποθέσουν ότι οι έφεδροι στο Ρόγιαλ Σκοτς Ντραγκούν Γκαρντς ορκίζονται πίστη στην ελληνική σημαία και στο έθνος των Ελλήνων. Anyway, ας το προσπεράσουμε κι αυτό κι ας ελπίσουμε ότι η επιλογή του ναού του Αγ. Νικολάου στις Σπέτσες και η έμμεση σύνδεση του γάμου με το 1821 έχει να κάνει με μια αναβίωση της ναυμαχίας στο Ναυαρίνο – at least.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το καλό είναι ότι η βασιλική οικογένεια της Ελλάδος δεν φείδεται κόπων, θυσιών, μηνυμάτων και συμβολισμών για την προάσπιση των «πεπρωμένων της φυλής», όπως αρέσκονταν να γράφουν σε παλαιότερα διαγγέλματα του Οίκου. Όταν οι δολοφόνοι παρακρατικοί έστειλαν στο θάνατο τέσσερις ψυχές στο κτήριο της Marfin, σύσσωμη η οικογένεια ταλαιπώρησε ολόκληρο βασιλικό keyboard για να γράψει και να αναρτήσει βαρυσήμαντο μήνυμα εθνικού αφοπλισμού. Παρατίθεται ως έχει: «Αφουγκράζομαι το κοινό αίσθημα του πόνου και της θλίψης, αυτό που πλέον υπερβαίνει κάθε ‘κατηγορώ’. Όταν ο θυμός υπερχειλίζει, όταν η ελπίδα δεν διαφαίνεται, το συναίσθημα εκφράζεται με βία και αντίδραση. Όμως τώρα, δεν είναι η στιγμή να υποκύψει η Ελλάδα και ο λαός της σε αυτή την οργή, όσο δικαιολογημένη και εάν είναι. Τώρα είναι η στιγμή να προασπίσουμε την πίστη μας στην Δημοκρατία. Είναι η στιγμή να θυμηθούμε, ότι στις πιο δύσκολες δοκιμασίες ανταπεξήλθαμε με την ανεξάντλητη δύναμη που συσσωρεύουμε όταν είμαστε ενωμένοι.
Προκειμένου να κατορθώσει η ελληνική κοινωνία τα πρώτα, επώδυνα βήματα εξόδου από την ύφεση, είναι αναγκαία μια υπέρβαση: να διαχωρίσει, για κάποιο διάστημα, την πολιτική και κοινωνική κρίση από την οικονομική. Όπως κάθε υπέρβαση, χρειάζεται δύναμη και υπομονή. Εντός των Δημοκρατικών θεσμών, ο λαός μπορεί να βρει έκφραση και ελευθερία, να απαντήσει στην αδικία, να βρει το σθένος να κρατήσει την Ελλάδα ψηλά.
Προ πέντε εβδομάδων, βρισκόμενος στο Πήλιο, είχα εκφράσει την σκέψη, ότι ‘ενδεχομένως, να πλησιάζουμε στο σημείο μιας συντονισμένης, ειρηνικής διαμαρτυρίας της ελληνικής κοινωνίας, όπως έγινε προ ετών στην Ιρλανδία, όπου ο λαός, με μια σύσσωμη, σιωπηρή πορεία έδωσε το στίγμα της κοινής γνώμης σε όσους πλήγωναν την χώρα και τους πολίτες της’. Αυτή ηταν η στάση ενός λαού έναντι στην τρομοκρατία, αυτή πιστεύω πως πρέπει να είναι και η απάντηση σε όσους απειλούν την Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Εάν λυγίσει ο λαός, θα είναι θύμα, εάν αντιδράσει, θα είναι θύτης.
Εάν όμως, με την σοφία της ηρεμίας και την δύναμη της αλληλεγγύης υπερβεί τον πόνο της αδικίας, θα βγει νικητής και θα φωτίσει τον δρόμο για την επόμενη γενιά, για τον υπόλοιπο κόσμο».

Αν αξίζει για κάτι το παραπάνω είναι το εμπνευσμένο: «Εάν λυγίσει ο λαός, θα είναι θύμα, εάν αντιδράσει, θα είναι θύτης». Κοντολογίς, σκάσε και δούλευε για να αγοράζει ο Άκης τσαρδιά από την off shore Torcaso…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δελτίο τύπου της Royal Family έχει μαύρους χαρακτήρες σε μπλε φόντο, ένα λάθος που θα το απέφευγε και 13χρονος που πειραματίζεται με την html.
Από τότε δεν έχει ανανεωθεί η ιστοσελίδα, οδηγώντας όλους εμάς τους βασιλόφρονες γουέμπ-σέρφερς (συν τον Ζαμπούνη) στα όρια της κατάθλιψης αλλά τώρα είναι καλοκαίρι θα πιούμε κάνα ντάκιρι να το ξεπεράσουμε.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!

1. Το γενεαλογικό δέντρο της Οικογένειας!!!! Διατίθεται σε pdf και μόνο στην Αγγλική! Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να το διαβάσουν, πιστεύουν ό,τι και να τους πεις. Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ με το «λεφτά υπάρχουν» στα εγγλέζικους χάρτες του γαλαζοαίματου DNA θα κολλήσουμε;

2. Το ίδρυμα «Άννα Μαρία» που αρχίζει και θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας. Τρία-τέσσερα χρόνια το ακούμε και δεν το βλέπουμε. Στο site γράφει: «Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, η οποία θα λειτουργήσει σύντομα, θα δίνονται πληροφορίες για τα έργα τα οποία αναλαμβάνονται και με ποιόν τρόπο μπορεί κανείς να προσφέρει εθελοντική βοήθεια». Ο άναξ πρέπει να έμαθε τι σημαίνει η λέξη «σύντομα» από ελληνάρα εργολάβο δημοσίων έργων.

3. Πώς θα πάρεις φράγκα άπορη κορασίδα από το Ίδρυμα; Πριν απ’ όλα να φροντίσεις να σε βαρέσει σεισμός, πύρινη λαίλαπα, τσουνάμι ή έκρηξη ηφαιστείου με το στιλάκι Πινατούμπο. Αξιοπερίεργο πάντως είναι ότι στο site δεν αναφέρεται διεύθυνση αλλά μια σεμνή και ταπεινή ταχυδρομική θυρίδα. Κάπως σαν τα φανζίν που υποδέχονται ντεμάκια και cd από ανεξάρτητες μπάντες:
«Σκοπός του Ιδρύματος είναι η παροχή βοήθειας σε ομάδες ανθρώπων ή περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα.
Για να μας ενημερώσετε για το πρόβλημά σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την Φόρμα Επικοινωνίας, ή την ταχυδρομική διεύθυνση:
Τ.Θ. 171 93, τ.κ. 10024, Κολωνάκι, Αθήνα».
Το γεγονός ότι η ΤΘ βρίσκεται στο Κολωνάκι σώζει κάπως τα προσχήματα…

EXTRA BONUS
Τα ονόματα των προσκεκλημένων του γάμου. Εκεί θα παρευρίσκεται σχεδόν το σύνολο του ελληνικού προβλήματος αν και θα λείπουν, φευ, σχεδόν όλοι οι κυβερνοπασόκοι (παίζεται special guest Γερουλάνος). Μιλάμε για τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που το 1999 θα φιλούσαν σταυρωτά τον Τσουκάτο, θα γύρευαν αυτόγραφο από τον Πανταγιά και θα έπιναν νερό από το παντοφλέ λουστρίνι του Κώστα Σημίτη. Μεταξύ τους θα βρίσκονται και κάποιοι αξιοπρεπείς άνθρωποι και αθώοι του αίματος αλλά πάντα ο κανόνας έχει εξαιρέσεις. Διαφορετικά μιλάμε για αξίωμα και αξίωμα φέρει μόνο ο άναξ.


για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας το άρθρο είναι κατά την γνώμη μας λεπτότατο ειρωνικό και χλευάζων.. όπως θα έπρεπε να είναι! Για το ρωμέγηκο ήθος δεν υπάρχουν βασιλιάδες κληρονομικοί !! ακόμα και στο λεγόμενο Βυζάντιο ο καθείς μπορούσε να γίνει αυτοκράτωρ και ηγεμόνας …Με την πτώση της Πόλης χάθηκε όλη αυτή η παράδοση ,τούτοι εδώ είναι επιβλιθέντες από τους Φράγκους και τους υποτελείς τους…!!!




πηγή:Αδιαβροχοι
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε