Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

«Πάντα υπάρχει χρόνος για ποτάκι»

Φοιτήτρια δραματικής σχολής τον χειμώνα, σερβιτόρα το καλοκαίρι

Η ΤΕΧΝΗ και πιο συγκεκριμένα η υποκριτική οδήγησε τη Θάλεια Δημητροπούλου στη Σαντορίνη όπου ευελπιστεί να συγκεντρώσει δουλεύοντας τη σεζόν τα χρήματα για τα δίδακτρα της δραματικής όπου είναι φοιτήτρια. «Η σχολή μου είναι πολύ απαιτητική και τον χειμώνα δεν έχω χρόνο να δουλέψω. Δεν έψαξα για δουλειά στην Αθήνα γιατί ήθελα να φύγω από την πόλη». Μόλις αποφάσισε να φύγει, άρχισε να ψάχνει στις αγγελίες αλλά στην εύρεση καλοκαιρινής εργασίας βοήθησε τελικά μια φίλη που ήταν ήδη στο νησί. «Είμαι ένα μήνα εδώ και ακόμη δεν έχω προσαρμοστεί, αφού ακόμη ψάχνω να βρω ένα βολικό σπίτι. Πρακτικά ήταν μια δύσκολη εμπειρία αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ ωραία. Ηταν σαν περιπέτεια». Η Θάλεια επέλεξε να εργαστεί για συνολικά τρεις μήνες, επτά ημέρες την εβδομάδα, οκτώ με εννιά ώρες την ημέρα. Θεωρεί μάλιστα τον εαυτό της τυχερό αφού πολλοί καταλήγουν να δουλεύουν μέχρι και δώδεκα ώρες. «Υπάρχει πολλή πίεση, γιατί έχει πολλή δουλειά αλλά μερικές στιγμές νιώθω ότι κάνω και διακοπές γιατί δεν είμαι στην Αθήνα. Ολοι, όσο και να δουλεύουν, ένα ποτάκι μετά τη δουλειά θα το πιουν για να χαλαρώσουν».

πηγή:Νέα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε