Το κρασί της Σαντορίνης είναι μοναδικό και γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Ο Πολύκαρπος Παναγιωτόπουλος, πτυχιούχος οινογνωσίας, μας ξεναγεί στον πιο παλιό αμπελώνα του νησιού ηλικίας 3.500 ετών. Ο ηφαιστειακός βιολογικός αμπελώνας βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού στο Μεγαλοχώρι. Το ηφαιστειογενές έδαφος βοηθάει στη μοναδική ποιότητα του κρασιού! Το κλάδεμά του γίνεται σε κυκλικό σχήμα για να συγκρατεί το νερό και να προστατεύεται από τους ανέμους. Το κρασί που παράγει η Σαντορίνη είναι συνώνυμο της γεύση και της ποιότητα.