Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Alex Jones & Paul Watson: Επίκειται πλήρης οικονομική κατάρρευση..


Η πολιτικοοικονομική ανάλυση του Πολ Γουάτσον στον Άλεξ Τζόουνς, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις.


Η κατάσταση είναι ζοφερή σε όλο τον δυτικό κόσμο και λαμβάνονται σκληρά μέτρα παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.


Η χώρα μας ήταν μόνο η αρχή.


Τα σκληρότατα μέτρα αυστηρότητας που επιβάλλονται στους λαούς είναι εμφανώς προσυνεννοημένα και προσυμφωνημένα μεταξύ των ηγετών που προάγουν την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη στον πλανήτη.


Υποτιτλισμός: vasoula2908

Σχετικό τόπικ στο φορουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ







ΣΧΟΛΙΟ: Προσέξτε τα τελευταία λόγια του Watson, από το 10:18. για τον ‘στρουθοκαμηλισμό’ του κόσμου και τα ‘είδωλά’ τους. Έτσι είναι. Την ίδια ώρα πολλοί εντός του διαδικτύου - και αναφέρομαι κυρίως σε bloggers - νομίζουν ότι καλούν σε 'αφύπνιση' και ξεσηκωμό τον κόσμο, ότι αντιδράνε στην «ελίτ» και ότι τα «χώνουν» σε εγχώρια και ξένα ‘λαμόγια’, ενώ την ίδια ώρα προσφέρουν ‘πιπεράτες’ ειδήσεις, ‘κοσμοπολίτικα’ κουτσομπολιά, ‘καυτές’ φωτογραφίες και τόνους αποτελεσματικής αποχαύνωσης στον κόσμο.

Άλλωστε η γνωστή αυτοκρατορική τακτική είναι δώστε στη πλέμπα «άρτο και θεάματα» για να κοιμάται και να εκτονώνεται αλλού. Αν και ο «άρτος» τελευταία λιγοστεύει, αλλά ας είναι καλά τα «θεάματα»…





πηγή:Κόκκινος ουρανός
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε