Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Γκρεμίζεις όταν ξέρεις να χτίζεις….



Κατάπληξη η οποία έγινε στενοχώρια αποτέλεσε η επιστολή έξωσης που κοινοποιήθηκε στην οικογένεια η οποία φιλοξενείται σε χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας.

Μας ξένισε το γεγονός της ξύλινης γλώσσας που δεν συνάδει με το ήθος του δέσποτα απ’ όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε.

Μία οικογένεια η οποία εγκαταστάθηκε στο οίκημα αυτό με προτροπή του ιδίου του δέσποτα πριν πέντε χρόνια και ο οποίος ο ίδιος σήμερα γίνεται αυστηρός κριτής τους και τιμητής.

Αλήθεια σεβαστέ Δέσποτα αν ήταν σε θέση η οικογένεια αυτή να αποφύγει όλα αυτά για τα οποία σήμερα την κατηγορείται (μέθη, καταστροφή του κτιρίου, διατάραξη της κοινής ησυχίας, απρεπή και επικίνδυνη συμπεριφορά) δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει όλη αυτή η μεταφορά τους από το Εμπορείο στο Καμάρι.

Έτσι λοιπόν τη στιγμή που μπήκατε στη μέση και παρουσιαστήκατε πραγματικά ως σωτήρας τους δεν μπορεί στο όνομα της οποιαδήποτε νομιμότητας να τους πετάτε κυριολεκτικά στο δρόμο .

Εξάλλου όσοι από μας παρακολουθούμε το θέμα είδαμε στην πράξη ότι η σωτηρία αυτής της οικογένειας δεν ήταν μόνο η μεταφορά τους από το Εμπορείο στο Καμάρι και κατ΄ επέκταση η συνεχείς μεταφορά τους από γειτονιά σε γειτονιά…….Αλλά η αποτοξίνωση των μελλών για το οποίο δεν ακούσαμε να κάνετε κάτι.

Έτσι λοιπόν τέτοιες ενέργειες τετελεσμένων γεγονότων είναι ανήθικες και σκανδαλίζουν τον λαό του Θεού για το πρόσωπό σας. Και είναι κρίμα! Πραγματικά έχουμε στοιχεία στα χέρια μας και αν χρειαστεί θα γίνουμε πιο αποκαλυπτικοί.

Άσχετο ένα ερώτημα: Μήπως τελικά δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε η νέα ομάδα των άπειρων νεαρών συμβούλων του μητροπολίτη η οποία δεν έχει καταλάβει ότι η εκκλησία δεν λειτουργεί όπως οι δημόσιες υπηρεσίες (π.χ ο δήμος) απρόσωπα και νομικίστικα και ο νοών νοείτω ;

Σαντορινιός.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε